Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Majoros Marián Majka rendmánia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nem túl gyakran oszt meg a családi életükről részleteket, de olykor csöpögtet egy-egy aranyos történetet, ahogy most is tette. Kiderült, hogy Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás, amivel kiborítja apukáját!

Majka sokszor oszt meg képeket a gyermekeiről, de mesélni nem nagyon szokott a családi életükről, pedig minden ilyen történetért odavannak a rajongói. Azért olykor csöpögtet némi információt a műsorvezető, ahogy tette ezt most is, az 50 milliós játszmában. Az egyik versenyző ugyanis arról mesélt, hogy ő rögeszmés rendrakó, erről jutott eszébe Majkának, hogy mostanában

az ő fiának is van egy mániája, amivel kiborítja.

Majka nagyobbik fia kiborítja a műsorvezetőt Fotó: Polyák Attila/Origo

"Az én gyerekem most azt csinálja, hogy nem tudja elviselni, ha a cipők összevissza vannak az ajtóban, és elkezdi magától összepakolni. Én mondtam neki, hogy Marián, ezt hagyd abba, nekem ne bohóckodjál. Be kell állítani élével a cipőket" – mesélte Majka, aki egyáltalán nem rendmániás, mint mondta, az elmúlt éveit káoszban töltötte el. Hamarosan egyébként még több érdekes történetet hallhatunk Majkáék és más hírességek családjáról is, garantáltan őszintén, ugyanis a gyerekeik fognak mesélni az életükről a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.