Majka nem túl gyakran oszt meg a családi életükről részleteket, de olykor csöpögtet egy-egy aranyos történetet, ahogy most is tette. Kiderült, hogy Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás, amivel kiborítja apukáját!

Majka sokszor oszt meg képeket a gyermekeiről, de mesélni nem nagyon szokott a családi életükről, pedig minden ilyen történetért odavannak a rajongói. Azért olykor csöpögtet némi információt a műsorvezető, ahogy tette ezt most is, az 50 milliós játszmában. Az egyik versenyző ugyanis arról mesélt, hogy ő rögeszmés rendrakó, erről jutott eszébe Majkának, hogy mostanában az ő fiának is van egy mániája, amivel kiborítja.

Majka nagyobbik fia kiborítja a műsorvezetőtFotó: Polyák Attila/Origo

"Az én gyerekem most azt csinálja, hogy nem tudja elviselni, ha a cipők összevissza vannak az ajtóban, és elkezdi magától összepakolni. Én mondtam neki, hogy Marián, ezt hagyd abba, nekem ne bohóckodjál. Be kell állítani élével a cipőket" – mesélte Majka, aki egyáltalán nem rendmániás, mint mondta, az elmúlt éveit káoszban töltötte el. Hamarosan egyébként még több érdekes történetet hallhatunk Majkáék és más hírességek családjáról is, garantáltan őszintén, ugyanis a gyerekeik fognak mesélni az életükről a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban.