Vajna Timi nemrég jelentette be, hogy átteszi székhelyét Amerikába, mivel állampolgár akar lenni. A kiköltözésnek azonban lehet egy titkos célja is: lehet, hogy ott tervezi a lombikbébiprogramot!

Vajna Timi nagy elhatározásra jutott: Amerikába, pontosan Kaliforniába költözik, méghozzá Andy nélkül. Timi nemrég jelentette be, hogy szeretne állampolgár lenni, ehhez 30 hónapot, pontosabban 5 éven át legalább 2,5 évet kell kint töltenie. Kiderült azonban, hogy lehet egy titkos célja is a költözésnek, méghozzá az, hogy kint szeretne teherbe esni,lombikbébiprogram segítségével.

Timi a baba miatt költözik?Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Két évvel ezelőtt ugyanis Timi éppen azt nyilatkozta, hogy két évet szeretnének várni az első babával. "Két év szerintünk még belefér, de akkor mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, persze segítséggel, azaz lombikbébiprogrammal. Én nagyon örülnék egy kislánynak" – mondta annak idején Timi, a Best pedig azt állítja, újságírójuknak Timi korábban megjegyezte, hogy Los Angelesben van az az intézmény, ahol a beültetést elvégeznék! Az időpont és a helyszín tehát egybevág...