A nászutasok paradicsomában ünnepli a születésnapját Dobó Kata

Forrás: Facebook/Tomi Zsidró -
Zsidró Tamás Dobó Kata Maldív-szigetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy Dobó Kata újra szingli. Azóta már újra rátalált a szerelem, kedvesével, Zsidró Tamással két napja utazott el a nászutasok paradicsomába.

A Story magazin kapta lencsevégre az ölelkező, boldog szerelmeseket a repülőtéren, amint éppen a becsekkoláshoz álltak sorba. Katáék a legnagyobb titokban szerettek volna elutazni, nem tudták, hogy a szemfüles fotósok lencsevégre kapták őket. A színésznő imád búvárkodni, ezért a Maldív-szigeteken ünneplik meg a 43. születésnapját.

Dobó Kata és Zsidró Tamás: A turbékoló szerelmesek a Story címlapján Forrás: Origo

Sztárt csinál a TV2 a rusnyázó műsorvezetőből, Megyeri Csillábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170225-sztart-csinal-a-tv2-a-rusnyazo-musorvezetobol.htmlMegyer Csillának igaza lett: a negatív reklám is reklám. Az Alföld TV rusnáyzó műsrovezetője szerepet kapott a TV2 Édes élet című műsorában.TV + SztárokOrigoSzerencsejátékból él VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20170225-vv-aurelio-szerencsejatekbol-el.htmlA VV 6 győztese, Aurelio a Baukó Évával folytatott csatározásai közben vallotta be, hogy igenis szórja a pénzt, egyik nap úgy él, mint egy császár, fél milliónál is többet költ 24 óra alatt, utána pedig 2000 forintot oszt be három napra. És hogy honnan szed össze annyi pénzt, hogy így tudjon költekezni? Szerencsejátékkal! TV + SztárokOrigoMilliókat bukott Tóth Gabi azzal, hogy nem nyerte meg A Dalthttp://www.life.hu/sztarok/20170225-milliokat-bukott-toth-gabi-azzal-hogy-nem-nyerte-meg-a-dalt.htmlTöbb milliót bukik Tóth Gabi, mert nem nyerte meg A Dalt. Csapatával mindent egy lapra tettek fel, Pápai Joci azonban keresztülhúzta a számításaikat. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúztatta Kiss Ramónát a Barátok közt stábja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-elbucsuzott-kiss-ramonatol-a-baratok-kozt-stabja.htmlEljött a nagy nap, megtartották Kiss Ramóna búcsú partyját, ugyanis a színésznőt már nem sokáig láthatjuk a Barátok közt díszletei között. TV + Sztárok--Így fog kinézni a TV2 Mokkájának új stúdiójahttp://www.life.hu/sztarok/20170224-igy-fog-kinezni-a-tv2-mokka-uj-studioja.htmlTeljesen megújul hétfőtől a Mokka, nemcsak a stúdió változik, hanem a műsorvezetők is. Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter marad, ők kapnak új társakat. Nézd meg, milyen lesz ezentúl a TV2 reggeli műsora. TV + SztárokOrigoKozsó nagyon megváltozott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170224-kozso-legujabb-fotojan-nagyon-le-van-fogyva.htmlA sztár új fotót posztolt a közösségi oldalán, melyen jól látszik, hogy Kozsó csúnyán le van fogyva. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.