Az internet legmélyebb bugyraiban, ha kitartóan keres az ember, rengeteg furcsa, már-már bizarr dologra lehet bukkanni. Ilyenek például a kicsit félresikerült családi fotók is, amik ahelyett hogy meghittséget sugároznának, inkább mérhetetlenül kínosak, vagy egész egyszerűen hátborzongatóak. A következőkben ilyen, kissé bizarr apa-lánya fotókból válogattunk.

Az a pillantás...

Ez a beállítás, az a pillantás... Annyi minden nem stimmel ezen a képen, hogy hirtelen nem is tudja az ember, min képedjen el először.

Forrás: slackernetwork.com

Az a bizonyos szüzességi fogadalom

Egy korábbi cikkünkben már részletesen kiveséztük az Amerikában oly beteg divatos ceremóniát, mikor is a tizenéves keresztény lányok egy szimbolikus esküvőn megfogadják édesapjuknak, hogy érintetlenek maradnak a házasságukig. A fogadalom megpecsételése gyanánt az apukák gyűrűt húznak lányuk ujjára, akiknek esküje szerint „Az Úr lesz a férjük, az édesapjuk a barátjuk" – vagyis a kislányok erényére onnantól kezdve apjuk fog vigyázni. Erről a kissé hátborzongató szokásról készített David Magnusson svéd fotós egy sorozatot.

Forrás: davidmagnusson.se

Cicis hableány és apukája

Szürreális látvány, ahogy a körülbelül 6-7 éves kislány, hatalmas műcicikkel a nyakában vonul apukája előtt, miközben ő vállán viszi utána indokolatlanul hosszú sellőuszonyát.

Forrás: lionsdenu.com

A vadon szava

Valószínűleg (legalábbis ezt szeretnénk hinni) az apukán is van egy apró méretű fürdőnadrág, de ezt a képet olyan tökéletesen komponálták meg, hogy első pillantásra nehéz elvonatkoztatni attól a gondolattól, hogy a férfi tök pucéran pózol két gyerkőcével.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

A szépség és a fürdőköpeny

Rengeteg lány szokott édesapjával fotózkodni a várva várt iskolai bál előtt. Ám közülük csak kevesen vannak, akik olyan szerencsések, hogy apjuk egy szál fürdőköpenyben pózoljon mellettük.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

És egy kis hazai...

Tavaly februárban rengeteg rajongónál verte ki a biztosítékot az a családi kép, amin Berki Krisztián szájon puszilta kislányát, Natasa Zselykét. Hogy bizarr, vagy sem? Mindenki döntse el maga. Az ominózus képet itt tudod megnézni.