Bikiniben mutatta meg magát A mi kis falunk szereplője, Lovas Rozi

Lovas Rozi bikini A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben pancsol az RTL Klub sorozatának színésznője. A mi kis falunkban ugyanis zajlanak az események: Erikai megpróbálta úszni tanítani Gyurit.

A mi kis falunkban zajlanak az események, most épp azon munkálkodnak Pajkaszegen, hogy strandot nyissanak a falu halastavából. Ha pedig így lesz, akkor kell egy úszómester is, aki nem lehet más, mint Gyuri.

Így néz ki bikiniben Erika Forrás: RTL Klub

Ehhez azonban meg kell tanulnia úszni, Erika pedig megpróbálja megtanítani őt. Neki is vetkőzik a feladatnak, így aztán mindenki láthatja, hogyan fest az őt alakító Lovas Rozi bikiniben. „Az ehhez hasonló vicces jelenetek forgatása rengeteg spontán improvizációra ad lehetőséget, nagyon élveztük a munka minden percét" - mesélte a karaktert megformáló színésznő, Lovas Rozi.

Félmeztelenre vetkőzött Ripli Zsuzsi, A mi kis falunk szereplője - Fotó (18+)

Bátran megmutatta gyönyörű idomait az RTL Klub sztárja, ami nem is csoda, hiszen tökéletes domborulatokkal büszkélkedhet. A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsi a szerep kedvéért vetkőzött le kollégái előtt. Nézd meg, hogyan fest felső nélkül a színésznő!
Hajdú Péter közös szelfit posztolt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-hajdu-peter-kozos-fotot-osztott-meg-uj-szerelmevel.htmlA Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról szóló találgatásoknak a tegnapi nappal vége szakadt: a tévés új szerelmével érkezett egy nyilvános eseményre, a Fonogram-gálára. TV + Sztárok--Baleset történt A mi kis falunk forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-baleset-mi-kis-falunk.htmlAz RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunk című produkciónak forgatásán váratlan baleset történt: elszabadult egy traktor és a víz felé vette az irányt. TV + SztárokOrigoRékasi Károly nem tudott uralkodni az indulatainhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-rekai-karolynak-neha-eljart-a-keze.htmlRékasi Károly életének egy nehéz időszakáról mesélt: édesapja súlyos beteg volt, ami megviselte őt és sokszor reagált durván egy-egy helyzetben. Olykor még a keze is eljárt... TV + Sztárok--Kembe Sorel kitálal egykori kedveséről, Kondákor Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20170302-kembe-sorel-tiszta-vizet-ont-a-poharba-kondakor-zsofi.htmlKondákor Zsófi és Kembe Sorel tavaly év végén szakítottak négy év együttélés és egy közös gyerek után. Az ok akkor ismeretlen volt, a férfi viszont nem hallgat tovább. TV + Sztárok--Gaál Noémi elárulta, hogy visszatér-e a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20170302-gaal-noemi-elarulta-hogy-visszater-e-a-kepernyore.htmlTizenkilenc év után búcsúzott el a TV2-től Gaál Noémi, aki megsiratta az ott töltött éveket és azt, hogy mindannak vége szakadt. Az egykori időjós elárulta, kapott már megkereséseket. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly elvesztette lánya, Panka bizalmáthttp://www.life.hu/sztarok/20170302-gesztesi-karoly-elvesztette-lanya-panka-bizalmat.htmlGesztesi Károly az utóbbi időben több rossz időszakon is átesett, főleg az alkohol okozott nála problémát. Szerinte a depressziója miatt került ebbe a helyzetbe, és így elvesztette lánya, Panka bizalmát is, de mindent megtesz azért, hogy visszakapja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.