A falusi életről indít új sorozatot az RTL Klub: A mi kis falunk tele lesz sztárszínésszel

Forrás: RTL -
A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sorozatot indít februárban az RTL Klub, A mi kis falunk című produkció nevéhez hűen egy kis település mindennapjaiba enged bepillantás. Már az előzetesből látszik, hogy mire számíthatunk: rengeteg nevetésre, és sok híres színészre.

Hamarosan újabb hazai gyártású sorozatra kattanhatunk, az RTL Klub ugyanis a Válótársak mellé elindítja legújabb produkcióját, február 2-án. A mi kis falunk című sorozat két dolgot garantál: a szórakozást és a nevetést.

Az RTL új sorozata: A mi kis falunk Forrás: RTL

Nevéhez hűen egy kis település kissé szürreális mindennapjait követhetjük nyomon hétről hétre. A színes karaktereket válogatott sztárszínészek formálják majd meg.

Csuja Imre lesz a polgármestert, Reviczky Gábor az állatorvos, Lengyel Tamás a fociedzőt, Szabó Győző a rendőr, Bánki Gergő a polgármester-jelölt, Udvaros Dorottya az ő anyja,

de Lovas Rozi és Bata Évi is központi szerepekben tűnik majd fel. A fiktív cselekmény pedig egy hamisítatlan magyar kisfaluban, Pajkaszegen játszódik, ahol több történés zajlik, mint egy nagyvárosban. A sorozatot február 2-ától követheted nyomon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.