Sváby András újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby Andrásnak, aki nemrég vált el a feleségétől, megszületett harmadik kisfia, Milán.

Örömmel tudatta közösségi oldalán a tévés műsorvezető, hogy

harmadik kisfia, Milán, a mai napon világra jött.

Mindenki csodálkozva és persze gratulálva fogadta a hírt, hiszen a sztár néhány héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy éppen válik feleségétől, akivel két közös fiukat nevelik.

Úgy tudjuk, azóta lezárult a válása.

Sváby András a Paprika TV sajtótájékoztatóján Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

Keveset tudni a sztár magánéletéről, így harmadik gyermeke édesanyjának kilétét is homály fedi...

Annyi biztos, hogy Sváby boldog, és immáron háromszoros büszke édesapa. Egy csodaszép videóban mutatta meg a kis jövevényt, akit a Milán névre kereszteltek. A bejegyzésből kiderült, hogy a baba és a mama is tökéletes egészségnek örvendenek.

Az ominózus videót a linkre kattintva meg is nézhetitek.

Sváby András házassága megromlott: válik a műsorvezető

Sváby András 10 év után az ATV-n saját műsorral tér vissza. Újra az újságok címlapján szerepel a sztár, ám ezúttal nem szakmai sikerei miatt írnak róla: válik a tévés.

Rubint Rékáéknál jöhet a negyedik baba?http://www.life.hu/csalad/20170302-rubint-reka-beadja-a-derekat-negyedik-baba.htmlRubint Réka kisebbik fiával, Zalánnal szerepelt Ördög Nóra új műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című ultracuki produkcióban. Itt árult egy igazán szuper titkot is: jöhet a negyedik Schobert baba is? CsaládOrigoGyőrfi Pál megmutatta nagyfiát - Videó!http://www.life.hu/csalad/20170301-gyorfi-pal-megmutatta-fiat-video.htmlGyőrfi Pál az ország legsármosabb szóvivője. Bár nem rejtegeti a családját a nyilvánosság elől, nagyfiát eddig mégsem láthattuk még. Ezúttal viszont közelebbről is megismerkedhetünk vele... Család--Katalin hercegné terhes? - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170228-terhes-katalin-arulkodo-fotok.htmlKatalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett... Család--Konkoly Ági szépségkirálynő kisbabát tervezhttp://www.life.hu/csalad/20170228-konkoly-agi-kisbabat-tervez-kislanya-melle.htmlKonkoly Ági szépségkiálynő elárulta: újabb kisbabát terveznek labdarúgó férfjével. Család--Mel Gibson megmutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170228-mel-gibson-ujszulott-kisfia-video.htmlMel Gibson vége megmutatta újszülött kisfiát a nagy nyilvánosság előtt. Telefonjában lévő szmokingos fotót mutatott a trónörökösről az Oscar- gála vörösszőnyegén. Édes fotó! CsaládOrigoSebestyén Balázs a kisfiairól posztolt - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170227-sebestyen-balazs-megmutatta-fiait.htmlCsodálatos fotót posztolt közösségi oldalára Sebestyén Balázs: kisfiai nyaralás közben egy napernyő alatt várják, hogy elálljon az eső... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.