Heti trendjelentés: Susan Sarandon dekoltázsánál nem láttunk szebbet

Tom Hiddleston Emma Watson vörös szőnyeg Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen az Oscar-díj-átadó volt a hét felülmúlhatatlan vörös szőnyeges eseménye, de azért azon kívül is láttunk néhány érdekességet. Mutatjuk is a hét legemlékezetesebb outfitjeit!

Egy öv, két ruha

Emma Watson A szépség és a Szörnyeteg világpremierjén viselte ezt a fekete overallt, aminek a különlegessége a hangsúlyos mellrész és az aranyöv volt. Kiernan Shipka szintén egy filmpremieren viselt hasonló összeállítást, illetve ő szoknyát is vett a nadrág fölé, ami általában nem jól sül el. Meglepő módon viszont ugyanazt az övet viselte, mint Watson kisasszony.

Emma Watson, Kiernan Shipka Forrás: AFP

Kinek a szettje jön be jobban?

A hét legvagányabbja

A hét legvagányabb outfitjeit Jennifer Lopez szolgáltatta. A bőrnadrág a mintás felsővel és ez a világos pink kabát a hozzá passzoló cipővel is szuper választásnak bizonyultak.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Melyik outfit tetszik jobban?

Pasimustra

A hét egyik nagy sztárja a Rozsomáktól a Logan című filmmel búcsúzó Hugh Jackman volt, aki egy televíziós talk show-ra érkezett nagyon elegánsan. Tom Hiddleston vele ellentétben a lazább szerelést választotta egy rádióinterjúhoz.

Hugh Jackman, Tom Hiddleston Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

A hét dekoltázsa

Susan Sarandon a hét dekoltázsát villantotta, amivel fiatal, ízléstelen dekoltázsokat villantó kolléganőit is lepipálta. Neked hogy tetszik?

Susan Sarandon Forrás: AFP

Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésről

A 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik erről. Íme, a méltóságteljes öregedés hívei!

Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170224-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-2017es-oscar-galarol.htmlA tökéletes megjelenés egy ilyen különleges alkalomkor, mint az Oscar-gála, nagy előkészületeket igényel, hogy minden klappoljon. Akkor lesz átütően figyelemreméltó a személyiség, ha a választott alkalmi ruhához illik a frizura és a smink is. Pazar ruhakölteményeket láthattunk, de voltak olyanok is, akikről leugrott a ruha, mert nem tudták viselni, és a hozzá nem jól elkészített frizura, smink csak rontott rajtuk. Íme, a legszebb és a legrosszabb sminkek a gáláról! TrendAFPCombok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFPMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--Ki kapja a divat-Oscart? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170223-ki-a-legdivatosabb-a-legjobb-noi-foszereplok-kategoriaban-oscarra-jelolt-szinesznok-kozul.htmlMinden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.