Liptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél arról, milyen az élet a kis Marcival. Ezúttal elárulja, hogyan telik Marcipán egy napja...

A TV2 sztárja jelenleg otthon tartózkodik néhány hónapos kisfiával, Marcival. Elmondása szerint minden együtt töltött percet élvez, és igyekszik annyi ideig hanyagolni a munkáját, amíg csak lehetséges. Rajongóit addig sem hagyja információ nélkül, minden héten blogbejegyzésben számol be közös életükről Marcival. Ezúttal megtudhatjuk, hogyan telnek a kis trónörökös mindennapjai. 

Claudia szabálykövető és szabálytisztelő embernek tartja magát, éppen ezért  fontos számára, hogy a napi rutin is pontosan meglegyen.  Kisfia is eszerint él, és nem véletlenül ennyire kiegyensúlyozott baba. 

Liptai ClaudiaForrás: Liptai Claudia / Facebook

"Valahogy hiszek benne, hogy az állandóság biztonságot ad (...) Marci már most nagyon cuki az anyukájával, mert olyan kedvesen és nagyjából kiszámíthatóan viselkedik, amiről álmodtam. Reggel fél 8-8 körül ébred. Bemenni hozzá a szobájába a legjobb napindító. (...) Amióta megszületett csak néhány olyan este volt, amikor nem apukája lötybölte a gyönyörű kis testét. Az egész szertartás mindig meghitt, és csodás nyugalmat áraszt. Aztán jön a vacsi, és az estét végül mese és altatódalok zárják.. Kaptunk egy zseniális mesekönyvet, amit állítólag Katalin hercegné is olvas gyerekeinek, és segíti az altatást. Annyi biztos, hogy Marci nagyon gyorsan álomba szenderül..." – mesélte a sztármami.