Márciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait!

Az arctisztítás és hidratálás után bőrtökéletesítő primerrel egységesítsd bőröd szerkezetét. Majd jöhet az egészségtől ragyogó arcszín kialakításához a vitaminokban gazdag folyékony alapozó.

A szem alatti terület felfrissítéséhez egy árnyalattal világosabb korrektort használj, szépen dolgozd el a kontúrszéleket, és transzparens púderrel finoman fixáld le az álcázott területet és a T-zónát. Az arc többi részén hagyd érvényesülni az alapozó természetes, fényes hatását. Orcáidat élénkítsd egy üde, barackos árnyalatú arcpirosítóval, amit ívesen, az arccsont alá, a halánték irányába satírozz kontúrmentesen.

A harmatos ragyogáshoz használj barack árnyalatú szemhéjpúdertForrás: Thinkstock

A kifejező tekintet eléréséhez szemöldöködet finoman élénkítsd szemöldökspirállal. Szemhéjadra satírozz egy finom árnyalatú, barackos szemhéjpúdert, majd mélyítsd a szempillatövet hidegbarnával. Koronázd meg a szemfestésedet egy ívelő és dúsító hatású fekete szempillaspirállal. Ügyelj rá, hogy szálanként szétválasztva, merészen íveltek legyenek. Ajkadat két különböző árnyalatú ajakrúzzsal fesd ki. Ha a meleg színeket kedveled, akkor jó választás egy narancsos árnyalatot pirossal kombinálni. Ha a hideg színeket kedveled, akkor a pinket kombináld az élénkmagentával. Nagyon izgalmas és vibráló lesz a megjelenésed!