Csodás magyar nők stílustippjei - Lesd el őket te is!

nőnap2017 stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy a magyar nők stílustippjeire? Inspirálódj velünk! Ezek a csodás hazai sztárok tudják, hogy mi az igazi stílus. 

Finom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget.

A stílusom viszonylag laza, nem feltétlenül trendkövető, vagány, de közben finom és nőies, ami egy kísérletező kedvű, de feltűnési viszketegségtől mentes, a korát használni tudó és merő nőt mutat.

Ónodi Eszter Forrás: HBO

Szekeres Nórát a 90-es évek óta imádjuk, amikor bájos mosolyával először feltűnt a Kölyökidőben. Ez a mosoly azóta semmit sem változott, de párosult mellé egy igazán nőies, kifinomult és elbűvölő külső.

Számít, hogy mit veszek magamra, mert a ruha visszahat rám. Befolyásolja a viselkedésemet, így egyik-másik tulajdonságom felerősödik aszerint, hogy éppen mit viselek. Átlényegülök attól, ami rajtam van. Őrületes ereje tud lenni egy-egy ruhadarabnak! Éppen ezért nem aggatok magamra akármit. A mindennapokban jobb, ha maradok annál, amit igazán a magaménak érzek. De tény, hogy imádom ezt a játékot!

Szekeres Nóra Fotó: Polyak Attila/Origo

Epres Panni igazi természetes szépség, így nem véletlen, hogy modellkarrierje is fényes sikereket hozott számára. Benedek Tibor felesége szerint a ruhák csak akkor dobják fel a mindennapjainkat, ha kiegyensúlyozottak és alapvetően is jókedvűek vagyunk.

A hangulatomtól és a reggeli rohanástól függ, hogy éppen mit választok a szekrényből. Természetesen végig kell gondolnom, hogy aznap milyen feladataim vannak, így az alkalomhoz illően tudok választani. Télen sajnos túl sok feketét hordok, tavasztól azonban kivirulnak a ruhatáram színei is.

Epres Panni Forrás: Instagram/marieclairehun

Az éneklés előtt jelmeztervezéssel foglalkozott Horányi Juli, ezáltal nemcsak viselője, értője is a divatnak. Juli csodálatosan különleges személyiség, aki minden ruhadarabot a saját egyéniségére formál.

Azt hiszem, nem tudom letagadni, hogy tanultam jelmeztervezést, ez akkor is ott lesz a ruha-összeállításaimban, ha egyáltalán nem figyelek rá tudatosan. Az, ahogyan a színeket párosítom, vagy ahogy összehozok különféle stílusokat, nagyon rám jellemző. A stílusom arról árulkodik, hogy közöm van a művészethez, és követem a trendeket, de mindent átírok a magam személyiségére, és remélem, az is lejön a megjelenésemből, hogy zenével foglalkozom, környezettudatos, emberbarát típus vagyok.

Horányi Juli Forrás: Polyák Attila/Origo

A bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van.

A színpadon kívül is szeretek színeket hordani, mostanában például egy narancssárga szövetkabáttal védekezem a szürkeség ellen. Korábban egyszerűen és fiúsan jártam, de a koncertekre muszáj volt felöltöznöm, és ez segített ráérezni, hogy öltözködni jó, és hogy feldobhatja a napot egy jó ruhadarab. Az öltözködés egyébként fontos eszköz, de azért nem tulajdonítok neki túlzott jelentőséget. Csak egy jó bevezető, de a lényeg nem ez.

Harcsa Veronika Forrás: harcsaveronika.hu/Fotó: Glódi Balázs
Heti trendjelentés: Susan Sarandon dekoltázsánál nem láttunk szebbethttp://www.life.hu/trend/20170303-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emma-watson-susan-sarandon-tom-hiddleston.htmlTermészetesen az Oscar-díj-átadó volt a hét felülmúlhatatlan vörös szőnyeges eseménye, de azért azon kívül is láttunk néhány érdekességet. Mutatjuk is a hét legemlékezetesebb outfitjeit! TrendOrigoŐk diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoTrendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFPSminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.