Egy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletett

Forrás: Northfoto, Instagram/Portola Paints -
Selena Gomez lila inspiráció otthon árnyalat szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba.

2015-ben jelent meg Selena Gomez Revival, azaz magyarul Újjászületés című albuma, amin egy azonos című dal is helyet kapott. A lemez és a dal akkora hatással volt a Portola Paints nevű cégre, hogy a most megjelent vadonatúj, különleges lila árnyalatuknak a revival nevet adták, mindezt pedig egy Instagram-posztban jelentették be.

A színt talán Selena Gomez 2011-es MTV Europe Music Awards-díjkiosztón viselt, hasonló árnyalatú fellépőruhája inspirálhatta Forrás: Northfoto, Instagram/Portola Paints

Érdekesség, hogy az énekesnő a 2011-es MTV Europe Music Awards-díjkiosztón egy meglepően hasonló árnyalatú fellépőruhát viselt. Talán ez is inspirálhatta a dizájnereket a szín kikeverésében.

Tudtad?

A lila szín használatával többféle stílust is becsempészhetsz az otthonodba, ha úgy akarod, lehet romantikus, szenvedélyes, vagy akár elegáns. Jó tudni azt is, hogy a lila serkenti a kreatív gondolatokat, úgyhogy akár a dolgozószobában is hasznát veheted.

Nos, tény, hogy ez a nem mindennapi lila árnyalat káprázatosan mutat, érdemes hát akár kiegészítők formájában is, de becsempészni otthonodba. Nézd végig képeinket, és inspirálódj kedvedre!

/1703/Egy_k2017381436

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.