Sváby András megmutatta kisfiát - Fotó!

kisfiú Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete született meg Sváby András gyermeke párjától, a 41 éves Andreától. A tévésnek már van két nagyobb fia, de ez volt az első apás szülése, az élmény pedig nagyon meghatotta. Elborította a könny a szemét.

A 49 éves Sváby András életében sok változást hozott az elmúlt időszak. Csaknem 10 év után visszatér a képernyőre, ami pedig még ennél is fontosabb, hogy gyermeke született. Pár éve maga sem gondolta volna, hogy két nagyobb fia mellé még érkezik hozzájuk egy csöppség, pedig ez történt.

Sváby Andrásnak egy hete született meg a harmadik gyermeke Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

Milán Sváby András párjától született, a 40 éves Andreától, akivel két éve alkotnak egy párt a visszatérő tévéssel, aki már elvált a feleségétől. A pici Milán 3680 grammal látta meg a napvilágot, és olyan egészséges, mint a makk. András pedig egy olyan élménnyel gazdagodott ezúttal, amit az első két gyermeke születésénél nem élhetett át.

Sváby András kisfia Forrás: Story Magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.