Egy hete született meg Sváby András gyermeke párjától, a 41 éves Andreától. A tévésnek már van két nagyobb fia, de ez volt az első apás szülése, az élmény pedig nagyon meghatotta. Elborította a könny a szemét.

A 49 éves Sváby András életében sok változást hozott az elmúlt időszak. Csaknem 10 év után visszatér a képernyőre, ami pedig még ennél is fontosabb, hogy gyermeke született. Pár éve maga sem gondolta volna, hogy két nagyobb fia mellé még érkezik hozzájuk egy csöppség, pedig ez történt.

Sváby Andrásnak egy hete született meg a harmadik gyermekeFotó: Hámori Zsófia - Life.hu

Milán Sváby András párjától született, a 40 éves Andreától, akivel két éve alkotnak egy párt a visszatérő tévéssel, aki már elvált a feleségétől. A pici Milán 3680 grammal látta meg a napvilágot, és olyan egészséges, mint a makk. András pedig egy olyan élménnyel gazdagodott ezúttal, amit az első két gyermeke születésénél nem élhetett át.

Sváby András kisfiaForrás: Story Magazin

"Császármetszéssel szült Andrea, de végig bent lehettem a műtétnél. Van már két nagyfiam, de amikor ők születtek, még nem engedtek be a műtőbe. Amikor meghallottam a hangját, és felsírt, akkor elborította a könny a szememet" – mesélte a Story magazinnak az apuka. A kisbaba névválasztása sem ment egyszerűen, hiszen Sváby inkább lánynevekkel készült, Kiderült, hogy a tévés nagyobbik fia találta ki a pici számára ezt a nevet. Együtt kirándultak nemrég Velencén, és egy bárban iszogatva bukkant rá a nagyfiú erre a lehetőségre. "A poháron a bár neve, a Milan felirat volt olvasható. Peti vette észre, és kérdezte, »Miért ne lehetne a kisbaba Milán?«. Rögtön feltárcsáztam Andit, neki is megtetszett" – számolt be a tévés.