Mick Jagger egyáltalán nem kér újszülött fiából

Forrás: AFP -
kisbaba gyermekáldás Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Jagger már rég megmondta: 70 felett tartós kapcsolatot és családot nem vállal.

A The Rolling Stones énekese közel egy évvel ezelőtt gyermeket nemzett a szeretőjének, Melanie-nak, de nem kíván részt venni a gyermek életében. A kisbaba karácsonyhoz közel, Mick Jagger nyolcadik csemetéjeként érkezett a világra, és szerencsére teljesen egészséges.

Mick Jagger nem vesz tudomást a gyermekéről Forrás: AFP

Jagger ugyan nem akar tudomást venni a gyerekről, de ennek ellenére egy hatalmas

családi házat vett a volt kedvesének, illetve bőséges gyerektartást is fizet minden hónapban.

Melanie ennek ellenére úgy érzi, Mick felrúgta a kettejük közti egyezséget, míg a zenész úgy gondolja, hogy teljesen korrekt a viselkedése: már a kapcsolatuk elején kijelentette, hogy 70 felett nem vállal gyereket.

Azonban az édesanya nem maradt teljesen magára, ugyanis Jagger gyerekei a kis család segítségére siettek. A 32 éves Elizabeth Jagger foglalkozik a legtöbbet a babával, ő osztotta meg róla az első nyilvános fotót is - írta meg a Best.

"Büszke vagyok a legkisebb, gyönyörű öcsémre, Deveraux Octavian Basil Jaggerre"

So proud of my beautiful baby brother Deveraux Octavian Basil Jagger

Elizabeth Scarlett Jagger (@lizzyjagger) által megosztott bejegyzés,

Anne Hathaway megmutatta kisfiát: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170310-betoltotte-elso-eletevet-anne-hathaway-kisfia.htmlVégre újabb kép került nyilvánosságra a színésznő tündéri kisfiáról.Család--Fejős Éva sajnálja, hogy kislánya születésével lezárult egy korszakhttp://www.life.hu/csalad/20170310-fejos-eva-kislanya-szuletesevel-lezarult-egy-korszak.htmlNéhány héttel ezelőtt született meg Fejős Éva, a már 50 éves írónő első gyermeke. Nagy fordulat ez, de korábbi életét sem akarja teljesen sutba dobni. Leszögezte, nem lesz otthonülős anyuka. CsaládOrigoAhol a felnőtté válás kibírhatatlan kínokkal járhttp://www.life.hu/csalad/20170308-a-legbrutalisabb-felnotte-avatasi-szokasok.htmlA serdülőkor, a felnőtté válás még egy fejlett országban élő fiatal életét is meg tudja keseríteni: nem könnyű maguk mögött hagyni a gyermeki létet, és belépni egy félelmetes és idegen életszakaszba. Ezek a megpróbáltatások azonban eltörpülnek azokhoz a kínokhoz képest, amit a világ különböző részein élő elszigetelt törzsek fiataljainak kell átélniük. Van, ahol a felnőtté válás szó szerint egy elképesztően fájdalmas folyamat. Család--Szandi lánya, Blanka nem akar modell lennihttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-akar-modell-lenni-szandi-lanya.htmlSzebbnél szebb fotók készülnek Szandi nagylányáról, Blankáról, de nem azért, mert modell szeretne lenni. Egyszerűen jó bulinak tartja, de őt egészen más dolgok érdeklik. A szülei igazán büszkék rá! CsaládOrigoDamu Roland nem nevelheti a kislányát, Majáthttp://www.life.hu/csalad/20170309-damu-roland-nem-nevelheti-a-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát a sógornője neveli, de a színész szerette volna magához venni a kicsi Maját. Arra hivatkozott, hogy a kislányt nem nevelik jó körülmények között, de a gyámhatóság elutasította a kérelmét. Család--Nem válik Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-valik-a-sztarpar-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlBen Affleck és Jennifer Garner kapcsolata közel két évvel ezelőtt futott zátonyra, amikor kiderült, hogy a sármos színész félrelépett a dadussal... CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.