Schobert Norbi hivatása mindig is az volt, hogy az egészséges életmódra nevelje az embereket. Ezúttal ezt egy elismert szakértő, prof. dr. Csapó János oldalán teszi, akivel közös videósorozatot indítottak A professzor megmondja címmel. Céljuk, hogy a különböző élelmiszerekkel kapcsolatban kialakult tévhitekkel végérvényesen leszámoljanak.

Manapság egyre divatosabb a gluténmentes étkezés. Ennek egyik oka természetesen az ételallergiák elterjedése, ami megköveteli, hogy bizonyos tápanyagokat kihagyjunk az étkezésből. Sokan azonban azt gondolják, annak ellenére, hogy nem allergiásak a gluténra, akkor is egészségesebbek lesznek a gluténmentes étkezéstől. Pedig ez nincs így.

Nézzétek meg Schobert Norbi és prof. dr. Csapó János legújabb videóját:

Elhagynád a fehér lisztet? Ezt edd helyette!
Aki életmódváltásba kezd, először a cukrot és a fehér lisztet szokta kiiktatni vagy lecsökkenteni az étrendjében. A cukorról és a különböző édesítőszerekről manapság rengeteg szó esik, de a lisztek kapcsán talán még vannak megválaszolatlan kérdések, amelyeket most tisztázni szeretnénk. Olvasd el a Life.hu cikkét!