Baby Gabi szerencsére időről időre újabb boldog pillanatokkal halmozza el a követőit. Az életük most egy fontos mérföldkőhöz érkezett. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Baby Gabi tavaly szeptemberben két gyönyörű kisfiúnak adott életet, és nem sokkal ezután arról is beszámolt, hogy milyen az élet kétgyermekes anyaként

A mindennapjaik azóta sem változtak, vidám Mikulás-jelmezben várták a Télapót, és Gabi azt sem rejti véka alá, hogy náluk hogyan indul egy átlagos reggel. A mosolygós sztárcsalád most egy komoly mérföldkőhöz ért, ugyanis a fiúk, Bence és Botond betöltötték a 6 hónapos kort. 

Gyorsan megy az idő, hisz jobban belegondolva még csak most születtek a csöppségek, de már igazi érdeklődő kismanókként mosolyognak a kamerába. 

 Az alkalom tiszteletére készült kép még egy napja sincs fent Gabi közösségi oldalán, máris több száz kedvelést zsebelt be, és a gratulációk sem maradnak el kommentek formájában. Nemcsak a babák, hanem az édesanyjuk is sugárzik a boldogságtól, nem kérdés, hogy ők egy igazi boldog család.