3 sminktipp, amit ki kell próbálnod idén tavasszal

sminktipp tavasz smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évszakváltások, főleg a tavasz kezdete mindenkit kísérletező kedvűvé tesz. Ha te is így érzed, próbáld ki kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar tippjeit!

Lázadó pasztell ajakrúzsok

Nagyon ártatlan, és mégis dögös. Próbáld ki az új árnyalatok közül a felhőkéket, a lime-zöldet, a rágógumipinket, a citrusok közül a sárgát, a barackot, a narancsot.

1. H&M 1490 forint 2. Avon 1399 forint 3. Essence 1099 forint 4. NYX 4 dollár
5. MAC 6100 forint

Csillámpor nappali viseletként

Próbáld ki egy teljesen natúr sminknél a holografikus mikrocsillámokat. Használhatod a szemhéjadon, de alkalmazhatod highlighter helyett is az arccsonton, vagy akár az ajkaidra is tehetsz egy keveset. Egy a fontos, hogy legyen egy fókuszpont, és azt hangsúlyozd csak a kevesebb néha több elvén.

1. Essence ragyogó szájfény 749 forint 2. Avon szemhéjpúder 1099 forint 3. MAC szemhéjpúder 7600 forint 4. Catrice highlighter 5. H&M szemhéjpúder 2990 forint

Trendi neon a szemhéjra

Ezeket az élénkneon színeket füstös szemhéjfestéshez is használhatod, de egy hagyományos matt színekkel készült szemsminket is látványosan feldobhatsz vele, ha egy neon színnel húzod meg a tusvonaladat.

1. Makeup Revolution notino.hu 4740 forint 2. BHcosmetics notino.hu 6160 forint 3. H&M 1490 forint 4. BrushArt notino.hu 2440 forint 5. H&M 1490 forint
A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170322-a-10-legemlekezetesebb-ruha-az-elmult-evek-glamour-galairol.htmlCsütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. Trend--Sminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170320-termeszetesen-natur-smink-tavaszra.htmlA tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban. Trend--Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Kristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigoRúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170308-ezeket-a-ruzs-szineket-probaljatok-ki-iden-tavasszal.htmlEszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.