Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen sokat soha nem mutatott még magából Kimi és Minttu.

A Jégemberként ismert Forma-1-es pilóta és kedvese egy különösen intim fotósorozattal és interjúval örvendeztették meg rajongóikat. A finn Elle felkérését vállalták el, annak ellenére, hogy korábban sosem mutatták meg otthonukat, gyermeküket, Robint is csak ritkán. Kimi amúgy sem az a magamutogató típus, ezért is érdekes, hogy Minttu egy olyan szexi ruhában állt modellt, amiben látható válik keblének egy része is:

Csodálatos fotókon Kimi Raikönnen, és a felesége, Minttu Virtanenhttp://www.life.hu/csalad/20170326-kimi-raikonnen-es-felesege-minttu-virtanen-a-cimlapon.htmlIlyen sokat soha nem mutatott még magából Kimi és Minttu.CsaládOrigoKimi Raikkönen kisfiáé a mai nap legcukibb fényképe: Íme a kis Robin!http://www.life.hu/csalad/20160619-kimi-raikkonen-forma-1-es-pilota-kisfiae-robina-a-mai-nap-legcukibb-fenykepe.htmlEzen a hétvégén Bakuba érkezett a száguldó cirkusz, így természetesen Kimi Raikkönnen és a családja is ott van az azeri fővárosban. És ahogy az már csak lenni szokott, a Ferrari pilótájának kedvese, Minttu Virtanen megint posztolt. Család--Hatalmasat nőtt Kimi Raikkönen kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160315-kimi-raikkonen-f1-es-vilagbajnok-kisfia-hatalmasat-nott-minttu-virtanen-posztolt.htmlEzen a hétvégén startol a száguldó cirkusz 2016-os évada, vagyis a Forma-1 rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hogy kedvenceik újra kiguruljanak az aszfaltcsíkra, és versenybe szálljanak a világ legyorsabbjának járó címért. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.