Ezen a héten a csíkok, a pöttyök és a virágminták voltak a sztárok kedvencei, habár nem találta meg mindenki a hozzá illő szabást vagy éppen színt. A legrosszabbul öltözöttek listája így ezúttal is bővült: mutatjuk is őket!

Csíkok

A csíkos ebben a szezonban nagyon divatos. Jól tudják ezt a sztárok is, akik két egészen különböző stílusban mutatták be az új trendet. A kubai származású színésznő, Ana de Armas egy fiatalos, testhezálló fazont választott, míg Naomi Watts egy légiesebb, nőiesebb darabot.

Naomi Watts, Ana de ArmasForrás: AFP, Getty Images

Pöttyök, minták

Jessica Chastain színes pöttyökkel és kis virágmintával díszített ruháját ezúttal kevésbé szerettük. Emma Roberts különleges hátkivágású, bolygómintás választása viszont telitalálat volt.

Jessica Chastain, Emma RobertsForrás: Getty Images, Nothfoto

Virágok

 A virágminták is visszaszöktek Hollywoodba. Kirsten Dunst és Charlize Theron is hatalmas virágmintákkal érkeztek a vörös szőnyegre, ráadásul mindkét ruha egy masnival volt kombinálva. Kirsten Dunst mezőket idéző ruhája nekünk jobban bejött.

Kristen Dunst, Charlize TheronForrás: Getty Images

A hét legrosszabbjai

Scarlett Johansson múlt héten sem volt a kedvencünk, és ezúttal sem tetszett nekünk sem a ruhája, sem az összkép, ahogy Jennifer Hudson vállvillantós inggel kombinált miniruhája sem volt az igazi.

Jennifer Hudson, Scarlett JohanssonForrás: Getty Images

Amikor az élet egy küzdelem

Anne Hathaway ezen a héten nagyon megszenvedett a ruhájával, ami mögül alig látott ki. Ennyire kényelmetlen, viselhetetlen ruhában sajnos csak kinevettetik magukat a sztárok. 

Anne HathawayForrás: AFP, Northfoto