Heti trendjelentés: csipkekombinék és óriáscicik a vörös szőnyegen

fashion week Demi Lovato Scarlett Johansson Zendaya vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem igazán sok nagy sztárt láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen, de közönséges darabokból így sem volt hiány. Szerencsére nemcsak szörnyülködni tudtunk, a hét kedvence ugyanis jó pillanatokat hozott nekünk. 

Dekoltázsok

A Power Rangers premierjén jelent meg a két modell, Vida Guerra és Kara Del Toro is. Mindketten dekoltázsukkal hívták fel magukra a figyelmet, habár a múlt heti vörös szőnyeges meztelenkedést nem tudták felülmúlni.

Vida Guerra, Kara Del Toro Forrás: Getty Images, AFP

Kinek a dekoltázsa dögösebb?

Csíkok

A csíkok ebben a szezonban nagyon trendinek számítanak. A héten két sztár is megmutatta, hogyan gondolja újra ezt a visszatérő trendet. Naomi Scott egy csipke fehérneműnek tűnő ruhára vett rá egy színes kövekkel megbolondított, csíkos szoknyát. Összességében nagyon jól nézett ki. Az énekesnő, Zendaya szintén fehérneműre hajazó felsővel kombinált egy mintákkal díszített, csíkos Dolce & Gabbana szoknyát.

Naomi Scott, Zendaya Forrás: AFP, Northfoto

Akiket nem szerettünk

Hogyan kellene egy 15 évesnek kinéznie a vörös szőnyegen? A táncos Chloe Lukasiak elképzelése nem rossz. Kicsit elegáns, kicsit bohó, de a négy masni a felsőn talán már túl sok, habár színben jól passzolt hozzá. Chloe nyárias szerelésével ellentétben Scarlet Johansson nagyon is téliesre vette a figurát ezzel a szőrszoknyában, ami nem állt jól neki.

Chloe Lukasiak, Scarlett Johansson Forrás: AFP, Getty Images

A hét legjobbja

A hét legjobbja Demi Lovato volt, aki egy egyszerű fehér ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A vékony pántos ruhát arany kiegészítőkkel dobta fel az énekesnő.

Demi Lovato Forrás: Getty Images
Így csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!http://www.life.hu/trend/20170324-a-2017es-glamour-gala-legemlekezetesebb-sztarruhai.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat! Trend--Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Sminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170322-a-10-legemlekezetesebb-ruha-az-elmult-evek-glamour-galairol.htmlCsütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. Trend--Heti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170317-heti-trendjelentes-szerepel-benne-victoria-beckham-jessica-biel-jennifer-lopez.htmlEz a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten. TrendNorthfotoKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.