jóképű Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Féltve óvja magánéletét Janicsák Veca, sokat nem is tudhatunk az énekesnőről, de most megmutatta gyermeke apját. Az biztos, hogy nagyon jóképű!

Janicsák Vecát hamarosan A Nagy Duettben láthatjuk, így rendszeresen találkozhatunk vele vasárnaponként. Vecának nem lesz újdonság a színpad, hiszen énekesnőként évek óta ezt csinálja. Azért persze tartogat majd kihívást a műsor, hiszen egy viszonylag amatőr partnerrel kell közösen felépítenie egy produkciót, de mindketten bizakodnak.

Íme, Janicsák Veca és a férje Forrás: Youtube/Janicsák Veca

Veca annak ellenére, hogy visszatér a televízióba, nem tervezi, hogy több mindent oszt meg a magánéletéről, mint előtte. Az énekesnő azért a Mokkában elárult, illetve megmutatott valamit, amit eddig nem láthattunk, méghozzá a gyermeke apját. Mintegy véletlenül a klipjében mutatott rá hirtelen a férjére, akiről Demcsák Zsuzsa egyből megállapította, hogy milyen jóképű!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.