Gáspár Bea egyre jobb formában van: Fotó!

Forrás: RTL Klub -
konyhafőnök pajzsmirigy hízás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea nemcsak finomakat készít, hanem jól is néz ki. 

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, sok más sztár mellett Gáspár Bea is részt vesz a Konyhafőnök celebekkel készült változatában, ahol a hírességek végre megmutathatják a főzőtudományukat is.

Bea kétgyermekes családanyaként nem meglepő módon jó háziasszony, aki egy igazi remekművet készített a műsorban is. A desszertről készült fotó alapján biztos sikert aratott vele mindenkinél, mert igazán ínycsiklandó édességet csinált.

A rajongói is nagyon örülnek, hogy Bea asszony ismét vállal nyilvános szerepléseket, ugyanis mióta kiderült a pajzsmirigybetegsége, nem szívesen szerepel nagy tömegek előtt.

Bevallotta, hogy zavarják a pluszkilók, ám a Konyhafőnök során készült fotók alapján Bea ismét jó formában van, ugyanis igazán csinos a friss képeken.

Ezt pedig nemcsak mi látjuk így, hanem a követői is, akik néhány óra alatt közel 1500 kedvelést nyomtak a közösségi oldalon megjelent posztra.

Sarka Kata szerint nem fontos a mellek méretehttp://www.life.hu/trend/20170403-sarka-kata-nem-tartja-fontosnak-a-mellmeretet.htmlMindig is fontos kérdés volt a méret, Sarka Kata azonban most pontot tesz ennek a végére. Elárulta, őt nem az érdekli, hogy kisebb vagy nagyobb-e a melle annak, aki szépségversenyre jelentkezik, hanem az egyénisége. TrendOrigoBugyit villantott Mádai Vivien A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20170402-bugyit-villantott-madai-vivien-a-nagy-duett.htmlVivien a Hooligans frontemberével, Csipával lépett színpadra A Nagy Duettben, a Rapülők számát adták elő. TrendOrigoMihalik Enikő egy tál osztriga mellé kínálta fel melleithttp://www.life.hu/trend/20170402-mihalik-eniko-felkinalta-melleit-egy-tal-osztriga-melle.htmlA vacsorája mellé a melleit is feltálalta Mihalik Enikő. Vagy mégsem? Ki érti?TrendOrigoFelismerhetetlenné plasztikáztatta magát Rebecca Holdenhttp://www.life.hu/trend/20170402-rebecca-holden-felismerhetetlenne-plasztikaztatta-magat.htmlRebecca Holden alakította KIT szexi szerelőjét, Aprilt a Knight Rider című sorozatban. A színésznőre már rá sem lehet ismerni, ő is a plasztikszörnyek csapatát erősíti. Trend--Smink nélkül sütteti magát Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20170402-smink-nelkul-napozik-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi megmutatta, mennyire élvezi a tavaszi napsütést.TrendOrigoRá sem ismerni Cseke Katinkára - Megváltozott az arcahttp://www.life.hu/trend/20170402-ra-sem-ismerni-cseke-katinkara.htmlA színésznőnek megmutatták, mennyire át lehet alakítani az ő arcát is Photoshoppal. Az eredményeket látva nagyon meglepődött, hiszen egyáltalán nem jártas ezen a területen, szelfizni sem szokott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.