A Konyhafőnök celeb: Gáspár Bea és Szabó Győző is megmutatja tudását

Forrás: RTL Klub -
Epres Panni Laky Zsuzsanna Csollány Szilveszter Winkler Róbert ÉNB Alexa Faragó András Keleti Andrea Danics Dóra Sváby András Horváth Éva A Konyhafőnök celeb Peller Anna Tóth Szabi Gáspár Bea Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klubon nagy sikerrel futó Konyhafőnök ismét képernyőre kerül, de ezúttal nem civil emberek kápráztatnak el főzési tudásukkal, hanem celebek. Többek között Gáspár Bea, Szabó Győző és Csollány Szilveszter is megmutatja, mit tud fakanállal a kezében.

A Konyhafőnök rajongóinak már nem kell sokat várniuk, hogy újra kedvenc műsorukat figyelhessék: tavasszal újraindul a nagy sikerű produkció, de más lesz, mint azelőtt. Ezúttal ugyanis nem civil emberek mutatják meg tudásukat, hanem hírességek. A Konyhafőnök celeb változatában sok régóta eltűnt sztárt is újra láthatunk, mint például Gáspár Beát, de nem ő az egyetlen visszatérő.

Gáspár Bea is megmutatja, mit tud a konyhában Forrás: RTL Klub

Sok színész, sportoló, műsorvezető gondolja úgy magáról, hogy fakanállal a kezében verhetetlen, és készek arra, hogy ezt be is bizonyítsák a műsorban. Íme, a teljes lista: Szabó Győző, Epres Panni, Gáspár Bea, Laky Zsuzsi, Keleti Andrea, Horváth Éva, Sváby András, Csollány Szilveszter, ÉNB Alexa, Peller Anna, Danics Dóra, Tóth Szabi, Winkler Róbert és Faragó András fognak megmérkőzni egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.