A Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! 

Paris Jackson 

Michael Jackson lánya is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Az összhatás nem vett le minket a lábunkról, pedig a ruha közelebbről megnézve egyszerűen csodálatosan van kidolgozva. 

Paris JacksonForrás: Getty Images

Hailey Baldwin 

A plasztikázásal megvádolt Hailey Baldwin az egyébként csodás nude ruháját combközépig érő csizmával és hatalmas karika-fülbevalóval egészítette ki, pedig fantasztikus is lehetett volna az összkép, de a lágy, romantikus és a vagány, dögös kombinációja ezúttal nem sikerült jól. 

Hailey BaldwinForrás: Getty Images

Nicki Minaj 

Az énekesnő műhaja egyszerűen sokkoló, a térd alá lógó tincsek közönséges, ápolatlan hatást keltenek, ráadásul a cipőjét sem sikerült igazán jól megválasztania. 

Nicki MinajForrás: Getty Images

Rebecca Romijn 

Imádjuk a fekete és fehér kombinációját, de ez az overall felemás érzéseket keltett bennünk. Szerinted jól választott a színésznő? 

Rebecca RomijnForrás: Getty Images

Stella Maxwell 

Palvin Barbi barátnője a klasszikus csillogást választotta, habár az elegancia helyett inkább a vagnyságra szavazott, amikor ezt a mély dekoltázst bevállalta, de legalább nem állt neki rosszul. 

Stella MaxwellForrás: Getty Images

Lily Aldridge 

A szintén modell Lily Aldridge ruhája elsőre talán túlbonyolítottnak tűnik, pedig szuper a koncepció és a kivitelezés is. 

Lily AldridgeForrás: AFP

Kim Kardashian 

Mint egy eltévedt hópehely, úgy festett a vörös szőnyegen Kim Kardashian. Ehhez ráadásul abszolút nem passzolt ez a vizes hatású haj. 

Kim KardashianForrás: Getty Images

Fergie 

Imádtuk az énekesnő cipőjét, de a ruha és a fülbevaló nem volt igazán jó választás. Szerintünk ennél sokkal jobban is fel tudna öltözni Fergie. 

FergieForrás: Getty Images

Busy Philipps 

A metálos csillogás ebben a szezonban nagyon megy. Busy Philipps is ehhez mérten választotta ki outfitjét. Abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy a rosé és a klasszikus arany összeillenek-e. 

Busy PhilippsForrás: Getty Images

Amanda Steele 

A csillogásból az egész este terpesztve pózoló Amanda Steele-nél sem volt hiány, de fekete cipővel párosítani ezt a púder színű ruhát, nagy hiba volt. Az óriási fülbevaló nála is megvillant. 

Amanda SteeleForrás: Getty Images

Charlotte McKinney 

A dús kebleiről elhíresült modell ezúttal a visszafogottabb eleganciát választotta, és milyen jól tette. Fantasztikusan állt rajta ez az arany zakó és nadrág, a cipője pedig nagyon jól passzolt hozzá. 

Charlotte McKinneyForrás: Getty Images

Kaia Gerber 

Cindy Crawford lánya még csak 15 éves, és máris fantasztikusan néz ki, ráadásul az ízlése is kikezdhetetlen. 

Kaia GerberForrás: Getty Images

Presley Gerber 

Cindy Crawfordnak nemcsak a lánya, fia is megjelent az eseményen. Kaia mellett azért neki is jutott a szuper génekből.  

Presley GerberForrás: Getty Images

Nick Jonas 

Barna öltönyt ritkán látunk a kifutón, de Nick Jonas most bevállalta. Egyébként nem is állt neki rosszul, de a fehér gomb már túl sok. 

Nick JonasForrás: Getty Images

Shaun Ross 

Az albínó modell egyáltalán nem húzódik háttérbe, olyan szerelést választott, amire mindenki felfigyel. Japán ihletésű ruhájához jó magas talpú cipőt választott. 

Shaun RossForrás: Getty Images
Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei


Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!