Súlyos beteg Gáspár Bea

Fotó: TV2 -
hízás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvostól orvosig járnak, még sincs megoldás Gáspár Bea komoly pajzsmirigy-problémájára. Bea az utóbbi hónapokban harminc kilót hízott, egyelőre nem sikerült a gyógyszerezését úgy beállítani, hogy normalizálódjon a testsúlya. 

"Engem csak a feleségem egészsége érdekel. Huszonnégy évi házasság után már mindegy, hogy néz ki, hiszen mi már nem akarunk tetszeni senki másnak. Mi egymásnak vagyunk, én pedig elfogadom őt ilyennek, amilyen" – nyilatkozta Győző a Kiskegyednek.

Gáspár Győző és Bea Fotó: TV2

"Sajnos egy népbetegség rajtam is kifogott. Pajzsmirigy-alulműködésem van, és ennek következtében húsz kilót híztam. Sokáig nem is tudtam, hogy ez a bajom, csak nem értettem, hogy mitől rakódnak rám a kilók. Sportoltam, diétáztam, mégis túlsúlyos lettem. Nem szeretem ezt a mostani alakomat, de meg kell barátkozzak vele, mert állítólag ez életem végéig így marad" – nyilatkozta korábban Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.