Óriásira nőtt Rosie Huntington-Whiteley terhespocakja

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Jason Statham Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Huntington-Whiteley óriási terhespocakot villantott.

A csodaszép modell, Rosie-Huntington Whiteley és Jason Statham 7 éve alkotnak egy párt, és hamarosan megszületik első gyermekük is. A sztárpár április 8-án a Halálos iramban 8. című film premierjén tette tiszteletét New Yorkban a Radio City Music Hall-ban.

Rosie Huntington-Whiteley csodaszép kismama Forrás: AFP/Angela Weiss

A kismama csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen:

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Csodaszép fotókon Dundika és Majka gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20170409-dundika-es-majka-gyermekei-nagyon-cukik.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már róla, hogy Majka Amerikába utazott a családjával. Las Vegasból pedig folyamatosan érkeznek a fotók Mariánról és Olivérről, Dundika ugyanis folyamatosan posztol. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Kimi Raikkönen kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170409-kimi-raikkonen-kisfia-robin-nagyot-nott.htmlVéget ért a kínai nagydíj, Kimi Raikkönen pedig ötödikként ért célba. A büszke apuka korábban a finn ELLE magazinban mutatta meg csodaszép családját, most pedig azt is nézhetjük, mekkorát nőtt a kisfia, Robin.Család--Rendkívüli csodagyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20170407-5-rendkivuli-csodagyerek-a-vilagon.htmlNem kis megdöbbenést okozhat egy szülőnek, ha csemetéje néhány hónaposan már ír, olvas, beszél, vagy éppen számol. A zseni gyerekek képességei már igen korán megmutatkoznak, és nemcsak megelőzik, hanem messze maguk mögé is utasítják képességeikkel kortársaikat. Nos, listánk szereplői gyerekkorukban nemcsak közeli környezetüket, hanem az egész világot megdöbbentették. Család--Eva Mendes és Ryan Gosling megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20170408-eva-mendes-es-ryan-gosling-megmutatta-kislanyat-esmeraldat.htmlVégre! A sztárpár megmutatta 2 éves kislányát, Esmeraldát. CsaládNorthfotoGyerekeivel élőzött Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20170408-gyerekeivel-elozott-sarka-kata-elmeselte-hogy-osszevesztek.htmlIlyen bejelentkezést is ritkán láthatnak a rajongók. CsaládOrigoIstenes Bence kihasználja az utolsó napokat a családjávalhttp://www.life.hu/csalad/20170408-istenes-bence-50-napra-elhagyja-a-csaladjat.htmlIstenes Bence a közösségi oldalán jelentette be, hogy 50 napra elhagyja a családját. Hívja ugyanis a kötelesség. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.