Gyermeke születése után Szögeczki Ági mit sem törődött a külsejével, de eljött az a pont, ahol muszáj volt változtatnia. 10 kilótól szabadult meg, így bátrabban vetkőzött fehérneműre egy fotózás kedvéért.

Gyermeke születése után Szögeczki Ági, vagyis Ágica csak a kisfiának élt, nem sokat törődött a saját igényeivel. Azonban miután a gyermeke óvodába került, elhatározásra jutott az anyuka, amit keményen véghez is vitt. Úgy döntött, hogy leadja a felesleget, ami sikerült is neki: egy év alatt 10 kilótól szabadult meg. Így már bátrabban vállalt fehérneműs fotózást, bár voltak félelmei. 

Ágica csúcsformában vanForrás: Life.hu

"Negyvenkilenc kiló vagyok. Önbizalmam azonban semmi, pedig már tizenhárom éve van gyakorlatom a kamera előtt. A fotózáson most mégis annyira zavarban voltam, mint még soha.  Amikor meztelenül fotóztak a Playboynak, akkor sem volt ennyire megterhelő lelkileg. Előtte is hezitáltam: úristen, negyven elmúltam, van egy kisfiam, egy gyermeket egyedül nevelő édesanya vagyok... Végül igent mondtam, de voltak kikötéseim, spagettipántos pici tangát például nem vettem volna fel" – mondta a Borsnak Ági, aki vékonyabb, mint valaha. A róla készült fehérneműs fotókat itt nézheted meg