Amikor kisüt a nap, kinyílnak a virágok, és lombkorona kerül a fákra, valahogy megváltozik az ember hangulata, néha még az ízlése is. Valahogy nyitottabbak, derűsebbek, lazábbak leszünk az évszakváltást követően. Ehhez az új életérzéshez pedig újfajta illat kell: találd meg velünk a kedvencedet! 

Dolce & Gabbana: Rosa Excelsa 

Mintha egy teljes pompájában virágzó réten járnál, ahol egyszer a rózsa, egyszer az amarillisz, egyszer a nárcisz illata csap meg, aztán szippantasz egy mélyet a levegőből, és az összes virágot egyszerre érzed. A virágok édességét egy kis gyümölcsös illatvilággal tették frissebbé, így tökéletes egyensúlyban vannak a mély és a légies jegyek. 

Dolce & Gabbana Rosa Excelsa, 16 000 forintForrás: Life.hu

Balenciaga: Florabotanica 

A Balenciaga a fiatalabb közönséget célozta meg ezzel az illattal, amiben a klasszikus jegyeket ötvözték a modern, kissé szokatlan hozzávalókkal. Az alapvetően virágos karakterű illatban már a szegfűszeg és a menta egyvelege is nagyon különleges, és ehhez jön még a rózsa, ami teljessé teszi a fás-virágos összhatást. 

Balenciaga Florabotanica, Asia Center, 17 700 forintForrás: Life.hu

Avon: Viva La Vita 

„Viva la vita” olaszul annyit jelent, hogy „Éljen az élet!”. Ez a szívmelengetően gyümölcsös-virágos illat arra emlékeztet minket, hogy találjuk meg a boldogságot a mindennapokban, és élvezzük ki minden pillanatát. A Pink Lady alma és a lédús, rózsaszín grépfrút vidám elegyét a krémes magnólia illatjegyei egészíti ki. Az édes illatot a fás-vaníliás alap teszi teljessé. 

Avon Viva La Vita, 3299 forintForrás: Life.hu

Valentino: Valentino Donna 

A könnyű ciprusos illatot egy kevés virágesszenciával tették mélyebbé, teltebbé. A bolgár rózsa és az írisz tökéletes kiegészítői a citrusos világnak. Az összhatás bársonyos, kissé édes, de mégsem orrba vágóan, hiszen mindig ott van mellette a könnyed, légies jegy. 

Valentino, Asia Center, 18 000 forintForrás: Life.hu

Moschino: Funny! 

A Moschino Funny! mosolyt és örömet varázsol a viselőjére. Egy igazi citrusos, frissítő illat, ami tavasszal és nyáron az egyik kedvenced lehet. A fiatalos, a vidám, a kalandokat kereső nőknek találták ki ezt a parfümöt. 

Dolce & Gabbana Rosa Excelsa, 16 000 forintForrás: Life.hu

Giorgio Armani: Sí 

„Sí” – vagyis mondj igent az életre. Giorgio Armani ebben a parfümben újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az érzékiség és magabiztosság, az érzelmek és az erő játékát, amely minden nőben ott rejlik. Az új parfüm célja, hogy megtanítsa a nőket, merjenek élni, méghozzá stílusosan és laza eleganciával, ami az Armani-stílus védjegye. Az illat a púderes, édesen meleg és enyhén fanyarkás zöld jegyekből áll össze. 

Giorgio Armani Sí, Asia Center, 19 700 forintForrás: Life.hu