Ha láttad A Wall Street farkasa című filmet, akkor biztosan nem kell bemutatnunk a Leonardo Dicaprio által megformált Jordan Belfort karakterét. Jordan Belfort a valóságban is igen izgalmas és luxuséletet él, a következő káprázatos kúria is egykor az ő ingatlanportfólióját gyarapította.

Az egykori bróker hajdani New York-i otthona meglehetősen alacsony áron lett meghirdetve: az ingatlan jelenleg 3,4 millió dollárért, azaz nagyjából 986 millió forintért van a piacon. 

Jordan Belfort luxusotthonaForrás: Douglas Elliman Real Estate

A 870 négyzetméteres, öt hálószobás kúria Long Island Old Brookville nevű elit negyedében fekszik. A házban a többi között található egy kétszintes előcsarnok, egy Clive Christian által tervezett konyha és egy bálterem méretű nappali. Az ingatlant 2001-ben foglalta le és értékesítette a szövetségi kormány, a befolyt összeget pedig a Belfort által megkárosított családoknak utalták. 

Az ingatlan minden szegletét átjárta Jordan Belfort kissé megalomán stílusa: a hatalmas terek és néhol giccsbe hajló dekoráció mellé az új tulajdonos kap majd egy kompett konditermet, egy grandiózus medencét, három garázst és több szórakoztató- és játékszobát is. 

Lesd meg a Wall Street valódi farkasának egykori luxuslakását! 

/1704/_me__2017411153417