Kedvenc hírességére szeretne hasonlítani Karys Goodwin, ezért fekszik folyton kés alá. Már több milliót elköltött a plasztikai műtétekre, és még mindig nem végzett... Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít a példaképére.

Karys Goodwinnek megvan a maga példaképe, mégpedig egy hölgyemény kerekded idomokkal. A 20 éves fiatal mindent megtesz azért, hogy hasonlítson az általa gyönyörűnek tartott Chloe Khanra, ebbe természetesen beletartoznak a plasztikai műtétek is. Már több mint 3 millió forintnak megfelelő fontot költött el a beavatkozásokra, de természetesen ez még csak a kezdet.

Karys Goodwin milliókat költ plasztikai műtétekreForrás: Twitter/Karys Goodwin

Feltöltötte száját és a melleibe is implantátumot rakatott, de a cél nem a természetesség, éppen ellenkezőleg. Karys imádja a "Barbie" kinézetet, így hatalmas műszempillákat és végtelenül hosszú műhajat is felrakatott magának. "Én csak szeretem a természtellenes kinézetet" - mondta a Daily Mailnek a lány, aki persze még nem végzett, hiába műttette meg a melleit, nagyobbakat szeretne. Így volt az ajkaival is, amiket még most is kicsinek érez, pedig már így is hatalmasok. Hozzátette, minden beavatkozásra hajlandó, hogy lemásolja Chloe kinézetét. ami egyelőre nem igazán sikerült.

Ő Chloe Khanra: rá szeretne hasonlítani Karys GoodwinForrás: Instagram/Chloe Khanra