Így szexizik szülés után 1 hónappal Irina Shayk: Fotó!

Irina Shayk modell fotó szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irina Shayk megmutatta milyen fantasztikus alakja van a szülés után 1 hónappal. Ez egyszerűen felfoghatatlan!

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, nemrég megszületett Irina Shayk és Bradley Cooper kisbabája, akiről még a szülők sem tudták, hogy milyen nemű lesz. Később azonban nyilvánosságra hozták, hogy egy kislánnyal bővült a család, sőt még a nevét is elárulták.

Sajnos a terhesség alatt sem láthattunk sok fotót a kismamáról, ugyanis gondosan rejtegette a gömbölyödő pocakját, a kislányról pedig még egyáltalán nem került nyilvánosságra fotó.

Arról azonban nem volt rest posztolni, hogy milyen elképesztően bombázó alakja van a szülés után néhány héttel.

Senki nem mondaná meg, hogy Irina 1 hónappal ezelőtt szült Forrás: Instagram

Chrissy Teigen nem titkolja a striáit: Fotó!

Chrissy Teigen, John Legend felesége nem árul zsákba macskát: megmutatta, hogy bizony még az ő teste sem tökéletes. Bevállalta azt is, hogy neki is vannak bőrhibái.

5 dolog, amit soha ne csinálj sminkbenhttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-csinald-sminkben.htmlMi, nők imádjuk a sminket. Szeretjük, mert eltüntethetjük az apró bőrhibáinkat, kihangsúlyozhatjuk vele legszebb vonásainkat, így magabiztosságot is ad. Azt azonban az igazi sminkmániásoknak is tudniuk kell, hogy vannak olyan dolgok, amikhez egyenesen tilos sminket viselni, mert rengeteget árthatunk vele a bőrünknek. TrendThinkstockÍgy néz ki Pásztor Anna meztelenül a fürdőkádban - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170419-igy-nez-ki-pasztor-anna-meztelenul-a-furdokadban.htmlPásztor Anna nem sűrűn szokott szexi pózokban fotózkodni, ám ezúttal mégis sikerült, de nem úgy, ahogy azt várná az ember. A vízzel teli kád és meztelen női test általában dögös párosítás, de Annának ebből is sikerült kihoznia valami egészen mást. TrendOrigoKibuggyanó mellekkel szexizik Kim Basinger lánya http://www.life.hu/trend/20170418-megmutatta-meztelen-melleit-kim-basinger-lanya.htmlNem esett messze az alma a fájától. Nemcsak a hollywoodi színésznő, hanem a lánya is elképesztően szexi. TrendOrigoJim Carrey felismerhetetlen! Fotó!http://www.life.hu/trend/20170418-borzalmasan-nez-ki-jim-carrey.htmlReméljük egy borotva és egy kiadós alvás képes segíteni Carrey állapotán, mert ahogy most kinéz, az több mint durva! Trend--Karys Goodwin milliókat költ plasztikai műtétekre - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170418-karys-goodwin-milliokat-kolt-plasztikai-mutetekre.htmlKedvenc hírességére szeretne hasonlítani Karys Goodwin, ezért fekszik folyton kés alá. Már több milliót elköltött a plasztikai műtétekre, és még mindig nem végzett... Az viszont biztos, hogy egyáltalán nem hasonlít a példaképére. TrendOrigo6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.