Chrissy Teigen nem titkolja a striáit: Fotó!

Forrás: Instagram/Chrissy Teigen -
modell Chrissy Teigen bőrhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen, John Legend felesége nem árul zsákba macskát: megmutatta, hogy bizony még az ő teste sem tökéletes. 

A 31 éves szépségtől már megszokhattuk, hogy nyíltan vállalja a gondolatait. Lehet szó bármiről, Chrissy kendőzetlenül elmondja a véleményét, ő az egyik legvagányabb sztár.

Chrissy Teigen nem szégyelli a terhességi csíkjait Forrás: Instagram/Chrissy Teigen

Chrissy nem csak másokról, de magáról is képes kritikákat megfogalmazni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az egyk fotója a közösségi oldalán. A kép tökéletesen megmutatja, hogy Chrissy Teigen hiába modell, az ő teste sem tökéletes.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által közzétett fénykép,

A törökülésben lőtt képen jól látszanak a szexi modell combjain futó striák, amiket egyáltalán nem rejtett véka alá. És milyen jól tette, hiszen a követőit láthatóan egyáltalán nem érdekelte ez a kis bőrhiba, 158 ezer kedvelést szedett össze az Instagram oldalán.

Iszak Eszti szexi bikiniben mutatta meg vadító testéthttp://www.life.hu/trend/20170123-iszak-eszti-dogos-testet-villantott-foto.htmlIszak Eszti a nyár és a tenger szerelmese, ez köztudott róla. Ezúttal pedig nemcsak képekről csodálhatja a festői szépségű tengerpartokat, hanem élőben is, hiszen jelenleg Mexikóban pihen a sztár. Trend--Méregdrága cipőket vásárol Vajna Timi – videóhttp://www.life.hu/trend/20170123-vajna-timi-luxuscipoket-vasarolt-videora-vette.htmlVajna Timi áloméletet él, luxuskivitelben, amit nem fél megmutatni rajongóinak sem. Ezúttal méregdrága cipőket próbálgatott és vásárolt. Trend--Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--Döbbenetes fotót posztolt Britney Spearshttp://www.life.hu/trend/20170121-britney-spears-dobbenetes-fotot-posztolt.htmlA 35 éves Britney döbbenetes fotót posztolt Instagram-oldalán. Trend--Tatár Csillát kisfia, Milán készíti fel a holnapi élő show-rahttp://www.life.hu/trend/20170120-tatar-csilla-kisfia-milan-pakol.htmlTatár Csilla idei második élő adására készül, és ebben kisfia is a segítségére van. TrendOrigoEmily Ratajkowski egy szál csipkében vonaglotthttp://www.life.hu/trend/20170120-emily-ratajkowski-megvillantotta-gyonyoru-alakjat.htmlEmily Ratajkowski ismét megmutatta: csipkés fehérneműben pózolt. A rajongók teljesen elájultak a színésznő szépségétől. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.