Gyönyörűek, kortalanok, tehetségesek és anyák – következő, szigorúan szubjektív listánkon összegyűjtöttük Hollywood legdögösebb édesanyáit.

Monica Bellucci 

Az 52 éves olasz színésznő 1999-től egészen 2013-ig volt a francia sármőr, Vincent Cassel felesége, házasságukból két kislány született: Deva 2004-ben, Léonie pedig 2010-ben. Bátran kijelenthetjük, hogy Belluci még ma is ugyanolyan szexbomba, mint amilyen pályája csúcsán volt. 

Monica Bellucci 52 évesen, két gyermek anyukájaként is ultradögös!Fotó: Vincent Peters, Ruven Afanador, Hunter and Gatti

Kate Beckinsale 

Valószínűleg Kate Beckinsale-ről sem mondaná meg senki első látásra, hogy túl van már a negyvenen, pedig a babaarcú sztár idén lesz 44 éves. Beckinsale 1995 és 2003 között volt együtt a szintén színész Michael Sheennel, akitől 1999-ben született Lily nevű kislánya. 

A babaarcú sztár idén lesz 44, és nem is látszik rajta, hogy a lánya 18 évesForrás: Instagram/Kate Beckinsale, Getty Images

Jennifer Lopez 

Jennifer Lopeznek vagy elképesztően jó plaszikai sebészei vannak, vagy egészen egyszerűen nem fog rajta az idő. A 47 éves világsztár egy ikerpár anyukája: Emme Maribel Muñiz és Maximilian David Muñiz 2008-ban születtek, édesapjuk pedig Marc Anthony. 

Jennifer Lopez alakján sem látszik, hogy egy ikerpárt hordott a szíve alattForrás: Complex Magazine, Instagram/Jennifer Lopez

Jessica Alba 

Ha Kate Beckinsale-re azt írtuk, hogy babaarcú, akkor Jessica Albára nyugodtan mondhatjuk, hogy 35 évesen is egy vadóc gimisnek tűnik. A színésznő 2008 óta Cash Warren felesége, a párnak eddig két gyerkőce született: Haven Garner Warren 2011-ben és Honor Marie Warren 2008-ban.

Jessica Alba két gyermek után, 35 évesen is egy vadóc gimisnek tűnikForrás: Instagram/Jessica Alba

Halle Berry 

Az idén 51. életévét betöltő színésznő sem panaszkodhat – már ami a kinézetét illeti. Az évek csak múlnak, ő viszont egyre csak dögösebbé válik. Az egykori Macskanőnek két gyereke van: a 2008-ban született Nahla Ariela, akinek Gabriel Aubry az édesapja, és a 2013-ban született Maceo Robert Martinez, akinek Olivier Martinez az apja. 

Halle Berry sem panaszkodhat, már ami a kinézetét illetiForrás: Instagram/Halle Berry