Elképesztő szülői húzások fényképeken megörökítve

fénykép baki szülő vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereket nevelni egyáltalán nem könnyű feladat, mégis talán kijelenthetjük, hogy vannak olyan bakik, amiket illik nem elkövetni. Hogy csak egy példát említsünk: nem feltétlenül szerencsés elfeledkezni a hátunkon csüngő gyerkőcről, miközben kényelmesen, hátra dőlve elhelyezkedünk a metró ülésén. Vagy ha ez a furcsa helyzet mégis megesne, legalább arra figyeljünk, hogy ne készüljön rólunk közben fotó.

Gyertyafújás?!

Tudjuk, rossz az, aki rosszra gondol... De azért mégis. Nehéz elvonatkoztatni az első gondolatunktól, a helyzetet pedig csak tovább fokozza a nő melletti kislány elborzadó tekintete. Erre a képre csak azt a magyarázatot tudjuk adni, hogy az illető hölgynek éppen lánybúcsúja volt, az pedig ott egy kifejezetten felnőtteknek szóló tortadísz. De akkor mi a fenét keresnének ott a gyerekek? Rejtély.

Forrás: vexral.com

Jó a buli

A szülők biztosan úgy gondolták, hogy elképesztően vicces és ötletes, ha néhány éves gyerekük szájába cigit, kezébe sört adnak, pedig hát nem. Egyáltalán nem az.

Forrás: Twitter/whosyourbaddad

Kutya helyett gyerek

Az anyuka, aki pórázon vitte el sétáltatni a gyerekét. Sajnos többet nem tudunk a sztoriról, pedig igazán kíváncsiak lennénk ennek a szürreális szituációnak a miértjeire.

Forrás: telecinco.es

A lényeg a kényelem

Mármint a szülők kényelme... Hogy mindeközben szerencsétlen gyerek összepréselődik az apuka háta és az ülés között? Ugyan már.

Forrás: Imgur

Várj egy kicsit, éppen posztolok!

A közösségi média körül forog az egész életünk, amit nem posztolsz, az meg sem történt. Valószínűleg így volt ezzel a képen látható anyuka is, aki előbb inkább az ismerőseivel közölte a nagy hírt, mint hogy kezébe vette volna újszülött babáját. Jó, ha a gyerek időben megtanulja a fontossági sorrendet...

Forrás: lajkat.se

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.