Istenes Bence már egy ideje a elutazott a mesés Fülöp-szigetekre, hiszen ott forgatják a Survivort, aminek ő a műsorvezetője. Családja nélkül azonban nehezen bírja!

Istenes Bence könnyes búcsút vett a családjától, hiszen néhány hete megérkezett a Fülöp-szigetekre. Ott forgatják a Survivor című show-t, aminek ő a műsorvezetője. Másfél hónapig lesz távol, ami nem könnyű sem neki, sem Csobot Adélnak. Az időeltolódás miatt még beszélni is nehezen tudnak, és Bencének máris nagyon hiányzik a családja, valamint a hőmérséklet miatt is szenved.

Istenes Bence és Nátán sokáig nem pihengetnek így együttForrás: Instagram/istenesbence

"A klímát nagyon nehezen bírom, a tengerparton jó, de 40 fok van minden nap. Reggel hétkor már 30 fok. Ahogy kilépsz, ömlik rólad a víz, de közben pedig szép. A család nélkül nyilván nagyon nehezen bírom. Minden nap megpróbálunk videotelefonálni egymással, ami nem mindig megy, mert az internet itt nagyon rossz. A 6 órás eltolódás is megnehezíti a dolgot. Nagyon sokszor egész napos elfoglaltságaim vannak" - mondta Bence a Fókusznak. Azt is elárulta, számolja a napokat, hogy mikor találkozhat újra Adéllal és a kisfiukkal. Számolom a napokat, a falamra felírtam a számokat ötvenig, és minden nap kihúzok egyet" - mondta Bence.