Jackie Kennedyre az egész világ figyelt, éppen ezért nem volt mindegy, hogy milyen ruhákat visel, és milyen az alakja. Egykori asszisztense most elárulta, miért volt olyan vékony az egykori first lady.

Jackie Kennedyt nemcsak a közvélemény imádta, hanem a politikusok is. Ő mindig tudta, hogy mit illik felvenni és hogyan kell viselkedni, soha nem lőtt mellé. Intelligens és tanult nő volt, ennek ellenére ő is alaposan sanyargatta magát. Egykori asszisztense, Kathy McKeon felfedte, milyen szigorú étrendet követett Jackie azért, hogy formában maradjon.

Jackie Kennedy szigorú étrendet követettForrás: AFP

"Egy főtt tojást evett reggelire teával, ebédre pedig túrót fogyasztott friss gyümölcsökkel. Vacsorára csirkemellet vagy halat evett párolt zöldségekkel, olykor salátával" – mesélte az egykori asszisztens, aki azért azt is elárulta, néha tett kivételt a first lady. Néha éjszaka összeütköztünk egymással a konyhában. Olyankor sosem kapcsolta fel a villanyt, nem akarta, hogy bárki is meglássa. Egyszer fagylaltot evett a dobozból nagy kanállal. Nem egy teáskanállal, hanem egy nagy kanállal! Nagyon szórakoztató volt" – idézte fel az emléket a Daily Mailnek Kathy.