Cara Delevingne modell kopaszra borotválta a fejét - Fotó!

kopasz Cara Delevingne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cara Delevingne az egyik leghíresebb modell manapság, aki nemcsak manökenként, hanem színésznőként is babérokra tör. Most teljesen új külsővel jelentkezett: leborotválta gyönyörű hajkoronáját. 

Cara Delevingne napjaink egyik leghíresebb modellje, ám ő nemcsak a kifutón szeretne bizonyítani. Régóta dédelgetett álma, hogy színésznőként is bizonyíthasson, és erre manapság nagyon sok lehetőséget kap. Elhivatottságát mutatja, hogy egy-egy szerep kedvéért a külsején is hajlandó változtatni, elég drasztikusan.

Így nézett ki a modell a MET-gálán Forrás: WireImage/2017 Karwai Tang/Karwai Tang

Éppen ezért borotválta le a gyönyörű hajkoronáját is, ugyanis a Life in a Year című filmben vállalt szerepet. A karaktere kedvéért pedig gondolkodás nélkül megszabadult a tincseitől, így egy ideig teljesen kopaszon kell élnie az életét. Cara az Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan fest haj nélkül, de láthattuk a MET-gálán is!

About last night...

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

A hónap színe: az orgonalilahttp://www.life.hu/trend/20170426-a-honap-szine-az-orgonalila.htmlA tavasz utolsó hónapjában köszöntjük az orgonát, amit nemcsak anyák napi virágként imádunk, hanem inspirációs forrásként is. A többféle lila színben pompázó virág ihlette ezúttal a hónap színét. Trend--Furcsán néz ki Barbra Streisand: Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170502-barbara-streisand-aggasztoan-nez-ki.htmlA kétszeres Oscar-díjas színésznőt a Tribeca Filmfesztiválon fotózták, a kinézetén pedig mindenki megdöbent. Trend--Kristyna Martelli modell belehalt a plasztikai műtétbe: több mint 100 beavatkozása volthttp://www.life.hu/trend/20170502-kristyna-martelli-modell-belehal-a-plasztikai-mutetbe.htmlKristyna Martelli 17 évesen feküdt először kés alá, azóta összesen több mint 100 beavatkozáson esett át, de többször már nem fogják műteni. Kristyna ugyanis meghalt, éppen egy újabb beavatkozás közben. TrendOrigoÍme, Kim Kardashian kiköpött másahttp://www.life.hu/trend/20170502-kim-kardashian-kikopott-masa-hasonmasverseny-gyozetese.htmlNemrégiben meghirdettünk egy Kim Kardashian-hasonmásversenyt, amit hatalmas érdeklődés övezett. TrendOrigoÉkszerek, amelyekkel könnyen feldobhatod a napodathttp://www.life.hu/trend/20170426-ekszerek-amelyekkel-konnyen-feldobhatod-a-napodat.htmlTavasszal még az is kipróbál egy-egy ékszert, aki alapvetően nem szereti a kiegészítőket. De egy igazi napsütéses napon szuper érzés színpompás ékszerekkel feldobni az életérzésedet. Próbáld ki ezeket! Trend--Bizarr jelmezbál lett a Met-gálából - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170502-bizarr-jelmezbal-lett-a-met-galabol.htmlA Met-gála az Oscarnál is izgalmasabb divatünnep, ahol a sztárok igazán elengedhetik a fantáziájukat. Az idei évben is bravúros témát írt ki a Metropolitan Museum. A tavalyi szintén nagy dobásnak számító "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" után az idei évben Rei Kawakubo divattervező munkássága, a Comme des Garçons volt a téma. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.