Imádod az orgonalilát? Így használd a sminkedhez

Forrás: Thinkstock -
orgonalila orgona szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél misztikus tekintetet? Akkor mindenképp próbáld ki ezt a különleges tavaszi színt, ami minden szemszínhez jól illik.

A kék hűvössége és a piros energetizáló hatása egyszerre van jelen ebben a fenséges árnyalatban. Egyensúlyt teremt az értelem és a vágy, valamint a bölcsesség és az érzelmek felett, a spiritualitás színe is, amely intuíciót és empátiát sugároz.

A lila a spiritualitás színe Forrás: Thinkstock

Mértékletesen használd: érdemes vagy az ajkakra vagy szemhangsúlyos sminkben használni, akkor megőrzi a nemességét, a fényűző luxust.

  • Készíthetsz vele elegáns tusvonalat. Ebben az esetben egy harmonizáló árnyalatú lila ajakrúzzsal egészítsd ki a sminkedet. Megbolondíthatod holografikus highlighttal is, akkor még misztikusabb lesz a megcsillanó árnyalat, de akkor az ajkad színe legyen visszafogott, természetes hatású.
  • Füstös hatású szemfestés esetén jól kombinálható rózsaszínnel. Így sokkal nőiesebb energiákat ébresztesz fel. Romantikus tekintetedhez jól passzol majd egy halvány rózsa árnyalatú ajakrúzs, de ha bevállalós vagy, akkor válassz élénk pinket.
Füstös hatású lila szemfestés Forrás: Thinkstock
  • Fokozhatod a hűvös eleganciáját a lilának, ha mély kékkel kevered. A lila kék kombóhoz jól illik a narancsos piros vagy a klasszikus piros ajakrúzs is. Káprázatosan izgalmas, titokzatos lesz tőle a megjelenésed. Sőt egy kis fekete vízvonal hangsúllyal még drámaibb hatást tudsz elérni.
  • De ha igazi fashionista divatőrült vagy, akkor a fenséges lilához és a kék kombinációhoz tegyél egy kis levélzöldet. Ez által még üdítőbb lesz a szemjátékod. Fokozd a hatást egy mandarin árnyalatú ajakrúzzsal, de jól passzol hozzá egy természetes árnyalat is vagy akár egy vizesen csillogó áttetsző szájfény is.
  • Ha úgy döntesz, hogy ajakhangsúlyos sminket készítesz, akkor a szemfestésed legyen visszafogott, természetes hatású, elegendő egy frissítő bézs vagy mályva árnyalat a mozgószemhéjra fekete szempillaspirállal, így nem vonod el a figyelmet az ajkaidról. Próbáld ki a szezon izgalmas orgonalila, kékes piros fenséges ajakrúzs árnyalatait.
Próbáld ki az izgalmas orgonalila ajakrúzs árnyalatait! Forrás: Thinkstock
Audrey Hepburn 7 mondata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170426-audrey-hepburn-7-idezete-a-szepsegrol.htmlA bájos színésznő ma ünnepelné 98. születésnapját. Audrey Hepburn életét sokan tündérmesének gondolták, de a filmbéli csillogás a mindennapjaiban nem volt általános. Ennek ellenére Audrey a kikezdhetetlen stílusérzék, de a belső szépség és a segítőkészség példaképe is, akinek megfontolandóak a szavai. TrendOrigoA hónap színe: az orgonalilahttp://www.life.hu/trend/20170426-a-honap-szine-az-orgonalila.htmlA tavasz utolsó hónapjában köszöntjük az orgonát, amit nemcsak anyák napi virágként imádunk, hanem inspirációs forrásként is. A többféle lila színben pompázó virág ihlette ezúttal a hónap színét. Trend--Bizarr jelmezbál lett a Met-gálából - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170502-bizarr-jelmezbal-lett-a-met-galabol.htmlA Met-gála az Oscarnál is izgalmasabb divatünnep, ahol a sztárok igazán elengedhetik a fantáziájukat. Az idei évben is bravúros témát írt ki a Metropolitan Museum. A tavalyi szintén nagy dobásnak számító "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" után az idei évben Rei Kawakubo divattervező munkássága, a Comme des Garçons volt a téma. Trend--Így sminkelj, ha szeretnél éveket fiatalodnihttp://www.life.hu/trend/20170418-igy-sminkelj-ha-szeretnel-eveket-fiatalodni.htmlKi ne szeretne még vonzóbb és fiatalosabb kinézetet? Ha te is így vagy ezzel, akkor kerüld például a túl sok és túl harsány sminket. Egy jól megválasztott smink lehetőség egyéniségünk hangsúlyozására, az önkifejezésre és nem utolsósorban az önbizalom növelésére. Íme, Larion Oscar fiatalító sminktippjei! Trend--Kinyomoztuk a 91 éves Erzsébet királynő sminktitkaithttp://www.life.hu/trend/20170411-erzsebet-kiralyno-sminkjet-elemezte-sminkmesterunk-larion-oscar.htmlNem véletlenül hívják a színek királynőjének, a 91. születésnapját ünneplő II. Erzsébet a klasszikus eleganciát bátran ötvözi a színekkel. Semmit nem bíz a véletlenre, így általában magának készíti a sminkjét, bár lehet, hogy nem ártana pár új fogással beújítani azt a bizonyos fenséges rutint. Trend--Sminkelj a szemformádnak megfelelően http://www.life.hu/trend/20170412-igy-sminkelj-a-szemformadnak-megfeleloen.htmlHa te is imádod a szemhangsúlyos sminkeket, nem árt tudni, hogyan a legelőnyösebb elkészíteni őket, hiszen különbözünk, ennélfogva a szemformánk is más. Íme, Larion Oscar sminkmester szemfestési trükkjei a különböző szemformákhoz! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.