Az idei álomteret, amelyet április 29-én mutattak be San Franciscóban, Jon de la Cruz tervezte. Az inspirációját két, nap mint nap használatos fűszer szolgáltatta. Az így kialakított tér nem csupán szemet gyönyörködtető, de igen praktikus is lett.

Az idei House Beautiful Év Konyhája „nyertesét", a San Franciscó-i designerkiállításon mutatták be. A Jonathan de la Cruz által tervezett konyha 58 négyzetméteres, lenyűgöző építészeti részletekkel, nyitott polcokkal, valamint gyönyörű új és régi anyagokkal hívogatja a látogatókat. Bizony, ha olyan szerencsés vagy, hogy eljutsz Kalifornia ezen városába, akkor te is körbejárhatod ezt a csodás konyhát május 29-ig.

A tervező a kialakítás során a funkcionalitásra összpontosított, ehhez pedig a főzés során szerzett tapasztalatait hívta segítségül. A helyiségben számos innovatív megjelenési ötlettel találkozunk, többek közt a főzés, a tárolás és az étkezők kialakítása terén.

A 2016-os Év Konyhája az eleganciát és a luxus érzését közvetítette, modern konyhai elemekkel vegyítveForrás: housebeautiful.com

Az inspirációt a konyha alappillérei adták; a só és a bors.  Jon de la Cruz fekete, fehér és szürke palettából választotta a minden ízében modern elemeket, újraértelmezve így az időtlen konyhát egy gyönyörű, ugyanakkor praktikus térré.

Pillants be az év konyhájába:

/1705/Bemut201755121729