A német Bibi vlogger videóján röhög az internet népe - Nagyon mellényúlt

dal Bibi vlogger dislike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német vlogger, Bibi, azaz Bianca Heinicke nagyon csúnyán beégett. Egy nap alatt 9 millióan tekintették meg legfrissebb videóját, de 1 millió dislike-ot kapott.

A videó két nap után 16 millió megtekintésnél jár, a rajongók pedig nem tudnak leállni a kritizálással. Az egyik kommentelő odáig merészkedett, hogy kijelentette, ez jelenleg Németország legrosszabb dala.

Bibi általában szépségvideókat gyárt, megmutatja a fiataloknak, hogyan kell például tökéletes sminket készíteni. Most azonban olyan terepre merészkedett, ami nem igazán neki való: popszámot készített.

A How it is (wap bap...) című szám egy nap alatt 10 millió megtekintést ért el, de nem azért, mert annyira jó. Frissen-gyorsan 1 millió dislike is összegyűlt a felvétel alatt, ezzel szemben csak 200 ezer ember nyomott rá like-ot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.