Gáspár Laci Dubajban nyaralt - Fotó!

Forrás: RTL Sajtóklub -
Gáspár Laci Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Úti célja nem más volt, mint Dubaj: nézd meg, milyen luxus veszi körül most az énekest!

Gáspár Laci úgy döntött, megérdemel egy kis pihenést, és ezt a kikapcsolódást külföldön képzelte el. Nem máshová vette az irányt, mint Dubajba, ahonnan elképesztő fotókat tett közzé megmutatva, milyen jó dolga is van! Gyönyör helyen szállt meg az énekes, elképesztő a kilátás a teraszából.

Gáspár Laci gyönyörű helyen nyaralt Forrás: RTL Sajtóklub

Gáspár Laci - akinek felesége igazi bombázó - szinte a felhők fölött hajtotta álomra a fejét, ami tulajdonképpen nem is nehéz egy olyan városban, ahol egymást érik a felhőkarcolók. Az énekes láthatóan nagyon jól szórakozott a kiruccanáson, élvezte a tikkasztó hőséget és a luxust, ami körülvesztte! Gáspár Laci egyébként a Hilton szállodában szállt meg, szobájához hatalmas terasz járt, ahonnan lélegzetelállító kilátása nyílt a naplementére.

Top 5 látnivaló a Mecsekbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170429-a-gyonyoru-mecsek-top-5-latnivalo.htmlHa tíz embert megkérdezel, melyek a kedvenc városaik Magyarországon, közülük nyolc biztosan megemlíti köztük Pécset is, amely Magyarország legszebb fekvésű, történelmi emlékekben igen gazdag, mediterrán hangulatú nagyvárosa. Pécs gyönyörű belvárosával, múzeumaival valóban hazánk egyik legvonzóbb kirándulási célpontja, nem véletlenül nyerte el 2010-ben az Európa Kulturális Fővárosa címet. Most azonban összeszedtük azt is, mi mindent érdemes megnézned, ha a Mecsekben jársz, ugyanis a város környéke is számtalan izgalmas látnivalót kínál. UtazásOrigoMátra: ha nyugodt kikapcsolódásra vágyszhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170504-matra-latnivaloi.htmlHa egy kis kiszakadásra vágysz a rohanó hétköznapokból, nem kell messzire menned; pár órányira a fővárostól vár a Mátra, a nyugalom szigete hegye. A madárcsicsergés, a fák ágain átszűrődő napfény tökéletes nyugtató a zaklatott, mindennapokba belefáradt léleknek. Számos túraútvonal is húzódik ebben a gyönyörű középhegységben, így az aktív pihenést kedvelőknek is tökéletes úti cél. Utazás--VV Seherezádé bikiniben napozik Thaiföldön - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170505-vv-seherezade-bikiniben-napozik-thaifoldon.htmlVV Seherezádét most sokan irigyelhetik, és nemcsak azért, mert elképesztő alakja van, hanem azért is, mert tökéletes testét éppen Thaiföldön sütteti. UtazásOrigoEzek az ülések a legbiztonságosabbak egy repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170502-ezek-az-ulesek-a-legbiztonsagosabbak-egy-repulogepen.htmlA repülő az egyik legbiztonságosabb utazási eszköz, mégis ettől félnek a legtöbben. Azoknak, akik rettegnek, eláruljuk, melyek a gép legbiztonságosabb ülései. Íme! Utazás--Hajdú Péter különleges helyen kényezteti a barátnőjéthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170430-hajdu-peter-es-eszter-romaban-vannak.htmlA válófélben lévő sztárpár mindkét tagja bemutatta, hogyan töltik a hosszú hétvégét. Sarka Kata elárulta, hogy hamarosan bővül a család, férje, Hajdú Péter pedig Rómába utazott. Utazás--Elhagyták az országot a TV2 sztárjaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170430-a-tv2-sztarjai-elindultak-azsiaba.htmlA sztárok Instagram-oldalainak tanúsága szerint útra kelt az Ázsia expressz csapata. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.