Nyilvános hirdetésben árulja lakását Stohl András lánya, Stohl Luca, csaknem 50 millió forintért. A lakóparkban uszoda, szauna és pezsgőfürdő is az ott élők kényelmét szolgálja.

Stohl Luca szeretne megválni budai otthonától, mivel ő és párja már kinőtték a lakást. Stohl András lánya - aki már nagyon várja az esküvőjét- egy ingatlanportálon tette közzé hirdetését, közel 50 millió forintért szeretne új gazdát találni a lakásának, ami minden igényt kielégít. Az otthon 62 négyzetméteres, két szobás, nagy teraszos és kertkapcsolatos, amihez rengeteg extra szolgáltatás is jár a lakóparkban.

Stohl Luca árulja otthonátForrás: sajtoszoba.tv

A többi között az ott élők számára biztosítva van uszoda, szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem és biliárd is, valamint 24 órás portaszolgálat ügyel a lakók biztonságára. A közeljövőben szeretnénk majd családot alapítani, ezért is fontos, hogy kényelmesen elférjünk, és annak is nagyon örülnénk, ha lehetne egy saját kiskutyánk" - mondta korábban a Ripostnak Luca, akinek a lap szerint szerepel a neve és a telefonszáma is a hirdetés mellett.