A kislányával sétáló Ryan Goslingnál nem lesz ma már édesebb

Ryan Gosling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Mendes alig lépett ki a házból azóta, hogy megszülte a lányait, ebből kifolyólag a sztárpár nem is nagyon mutogatja a kicsiket. Sőt, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány fotót láthattunk eddig Ryan Gosling leszármazottjairól.

Most azonban megtörtént a csoda. Mr. Gosling talán nem volt elég óvatos, így sikerülhetett lefotózni őt nagyobbik gyermekével:

Ryan Gosling lánya, Esmeralda Forrás: NORTHFOTO

A kislány ugyan nem tűnik felhőtlenül boldognak, de a rajongók örülhetnek, hiszen a csemetéjével sétáló Ryan Goslingnál tuti nem lesz ma már édesebb sztárapuka:

Ryan Gosling és Esmeralda Forrás: NORTHFOTO
Som-Balogh Edina kislánya, Lilien nagyon édesen grimaszolhttp://www.life.hu/csalad/20170513-som-balogh-edina-kislanya-lilien.htmlSom-Blogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, Liliennek. A színésznő szerencsére nem rejtegeti gyermekét, újabb édes fotót posztolt róla. Család--Így gömbölyödik Kozák Danuta terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20170513-kozak-danuta-terheshasa.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kisbabát vár Kozák Danuta. Most pedig egy csodás pocakfotót is kaptunk tőle.Család--Gianni olaszul neveli majd születendő gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20170513-gianni-olaszul-neveli-majd-gyermekeit.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, másfél hónappal ezelőtt házasodott össze Olaszországban Debreczeni Zita és Gianni.CsaládOrigoLiptai Claudia kisfia nő, mint a gombahttp://www.life.hu/csalad/20170513-ime-liptai-claudia-kisfia-marcell.htmlLiptai Claudia, aki mint ismeretes, nem elégedett szülési utáni alakjával, most újabb fotót posztolt a kisfiáról. CsaládOrigoErdei Zsolt magához vette a fiát: Ő nevelheti Viktort!http://www.life.hu/csalad/20170511-erdei-zsolt-magahoz-vette-a-fiat.htmlLapinformációk szerint a TV2 A Nagy Duett című műsorának egyik versenyzője, a korábbi világbajnok ökölvívó Erdei Zsolt volt felesége, a spanyol-osztrák származású Arabella Németországba költözött. Így közös fiukat, Viktort mostantól csak az édesapja neveli. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huGyerekek, akik egyedül utaztak - Elképesztő és megdöbbentő történetekhttp://www.life.hu/csalad/20170512-gyerekek-akik-egyedul-utaztak-torteneteik-elkepesztoek-es-megdobbentoek.htmlMegszökik, eltűnik. Ettől a két dologtól minden szülő retteg. A gyerekek még nem képesek felmérni egy-egy tettük súlyát és cselekedeteik kockázatát. Így történhet meg, hogy olyanra adják a fejüket, ami felnőtt szemmel nézve meggondolatlan, veszélyes lehet. Vajon mire gondolt a 6 éves kisfiú, mikor a reptérre ment szülei nélkül, vagy épp az a tinédzser lány, aki egy tengeralattjáróra szökött fel? Korábban már írtunk olyan eltűnt gyermekről, aki a mai napig nem került elő. Ám, ezek az esetek mások. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.