Szinetár Dóra és édesapja harmonikus kapcsolatban vannak, ráadásul egy fedél alatt élnek mindannyian. A színésznő bevallotta, hogy türelmes édesapját csak ő képes kihozni a sodrából.

Hamarosan megszületik Szinetár Dóra harmadik gyereke, mindegyik között 10 év a korkülönbség. Már Dóra apukája is hozzászokott, hogy ennyi időközönként várja az unokákat, de saját bevallása szerint ő az első három évben használhatatlan. A színésznő és rendező édesapja között rendkívül harmonikus apa-lánya kapcsolat van,  még az otthonukat is megosztják egymással. Egyetlen hangos szó nélkül élnek egy fedél alatt, kivéve, ha Szinetár Dóra kihozza az édesapját a sodrából. Ő ugyanis az egyetlen, aki képes erre. 

Csak Szinetár Dóra képes kihozni az édesapját a sodrábólFotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

"Nem szívjuk egymás vérét apróságok miatt,szeretetben és békességben éldegélünk. (...) Makulátlan a viszonyunk. Édesapám egy végtelenül elfogadó és nyitott ember, mindig is tiszteletben tartotta, hogy nem vagyunk egyformák. Óriási szabadságot kaptam tőle, a gondolkodásban éppúgy, mint az életben.  (...) Édesapám világéletében kerülte a drámát, a konfliktust, viszont én vagyok az egyedüli ember, akinek olykor megengedi, hogy kihozzam a sodrából" – árulta el a hot! magazinnak Szinetár Dóra.