Aranyhaj és a nagy gubanc Lianne Robinson szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 éves kora óta növeszti haját Lianne Robinson, szőke fürtjei már a térdéig érnek. Nem tud kilépni úgy az utcára, hogy ne Aranyhajhoz hasonlítsák őt.

Lianne Robinson egy átlagos 28 éves nőnek tűnik egészen addig, amíg ki nem bontja a haját. Az anyuka ugyanis olyan hajkoronával rendelkezik, amilyet eddig szó szerint csak a mesében láthattunk. Nem csoda, ha egy Disney-karakterhez hasonlítják lépten-nyomon, hisz pontosan úgy néz ki, mint Aranyhaj.

Lianne Robinson az igazi Aranyhaj Forrás: Instagram/Lianne Robinson

Liannénak szinte olyan hosszú szőke fürtjei vannak, mint a mesebeli szereplőnek, ha kibontja a haját, akkor a térdéig érnek a tincsei. Saját bevallása szerint semmilyen különleges szert nem használ, csak sampont és balzsamot, de szárítani például nem szokta a fürtjeit. Anélkül is több órába kerül neki egy hajmosás - írja a The Sun.

Bella Hadid mindenét kivillantotta a filmfesztiválon - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170518-bella-hadid-kozszemlere-tette-az-intim-testreszeit.htmlA 20 éves modell nem bízta a véletlenre: mindent megtett azért, hogy ő legyen a cannes-i filmfesztivál középpontja. Trend--40 éves lett a vad angyal, Natalia Oreirohttp://www.life.hu/trend/20170508-40-eves-lett-natalia-oreiro-a-vad-angyal.html2000 márciusában, a legnagyobb szappanopera-kultusz idején kezdték el vetíteni hazánkban a Vad angyal című sorozatot, amit két évvel azelőtt kezdtek el forgatni Argentínában. A cserfes, nyitott szívű fiatal főszereplő, Natalia Oreiro minden tévénéző szívébe belopta magát alakításával, olyannyira, hogy 20 év után is a Vad angyal főcímdala jut eszünkbe a színésznőről, aki ma ünnepli 40. születésnapját. Trend--Iszak Eszti divattervezőnek állthttp://www.life.hu/trend/20170518-iszak-eszti-divattervezo-lett.htmlA gyönyörű műsorvezető divattervezőnek állt, és saját márkás ruhákkal örvendezteti meg rajongóit.Trend--Földbe döngölt női önbecsülés: Így hatnak rád a modellek!http://www.life.hu/trend/20170516-a-modellek-miatt-nincs-a-noknek-onbecsulese.htmlEgyre több nő nincs megelégedve magával. A csajok egy része veszettül felvarrat, feltöltet és plasztikáztat, hogy jobban hasonlítson ahhoz az álomképhez, amelyet a médiában lát. A hölgyek másik felét meg beszippantotta a "fogadd el magad" maszlag, ami akár pozitív és igaz is lehetne... Trend--Susan Sarandon giga mellekkel lépett a vörös szőnyegre- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170518-susan-sarandon-kitette-melleit-foto.htmlMájus 17-én, szerdán kezdetét vette az idei, 70. alkalommal megrendezésre kerülő Cannes-i Filmesztivál, a sztárok pedig csak úgy önzönlenek a festői szépségű helyszínre. Ezúttal Susan Sarandon dobta ki bájait a fotósok előtt... Trend--Rövidnadrágban mutatták meg alakjukat a Magyarország Szépe versenyzői - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170518-rovidnadragban-mutattak-meg-alakjukat-a-magyarorszag-szepe-versenyzoi.htmlA Magyarország Szépe idei versenyzői sem okoznak csalódást, ezúttal aprócska rövidnadrágban villantották meg formás combjaikat. TrendFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.