Katalin hercegnő testvére, Pippa Middleton hétvégén ment férjhez, és amint lehet megkezdené a családalapítást is. Nincs ezzel egyedül, hiszen Katalin is tervez még egy gyereket, és ha már így alakult, akkor egyszerre esnének teherbe.

A testvérek megosztanák az anyai örömöket! Pippa és Katalin hercegnő azt tervezik, hogy közösen nevelik majd a csemetéiket. Eddig Pippa csak álmodozhatott a családalapításról, de végre már nem tervezgetheti a gyerekeket. A hétvégén ugyanis férjhez ment, nemsokára pedig már jöhetnek is a csemeték. 

Katalin hercegné és Pippa egyszerre esne teherbeForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Pippa és Katalin hercegné azt szeretnék, ha egyszerre esnének teherbe, így mindent együtt csinálhatnának majd. Természetesen kettőjük közül Pippa az, aki kétségbeesetten szeretné, ha gyereke a kis királyi sarjakkal nőne fel, ráadásul Katalint nagyszerű anyának tartja, akitől érdemes tanulni is.

Pippa Middleton Katalintól szeretne tanulni az anyaságrólForrás: AFP/Backpage Images/DPPI
Káprázatos ruhában ment férjhez Pippa Middleton
Végre! Kimondta a boldogító igen egymásnak Pippa Middleton és James Matthews. És az első képek is megérkeztek az esküvőről, meg is mutatjuk nektek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!