Hien Rómából posztolt bikinis képet - Fotó!

bikini Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár már itthon is elkezdődött a bikiniszezon, a 23 éves Hien egy sokkal melegebb éghajlaton sütteti a hasát: Rómában napozott az énekesnő.

Ahogy melegszik az idő, egyre több sztár szabadul meg a felesleges ruhadarabjaitól, hogy megmutassa, milyen alakot sikerült a télen az edzésekkel megszerezni. Hien is megörvendeztette a rajongóit egy bikinis fotóval, bár neki sokat nem kell tennie azért, hogy csodásan fessen, hiszen ő mindig is vékony volt.

A gyönyörű énekesnő nem Magyarországon vetkőzött neki, egy kicsit délebbre utazott. Hien Rómában süttette a hasát, de úgy tűnik, nem maradt ott sokáig. Valószínűleg körbeutazza a környéket, mert később már Velencéből posztolt csodaszép képet.

Pippa Middleton magánszigeten nászutazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170523-pippa-middleton-egy-maganszigeten-naszutazik.htmlPippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten! Utazás--Osvárt Andi luxusnyaralásáról posztolthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170520-osvart-andrea-luxusnyaralasa-franciaorszagban.htmlMint ismeretes, Vajna Timi mellett egy másik magyar sztár, Osvárt Andi is Cannes-ban van. És ha a filmfesztivál közben süttetheti magát egy kicsit a francia Riviérán, akkor bizony meg is teszi. Utazás--Alpokalja látnivalói: Szombathely, Kőszeg, Velemhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170516-alpokalja-koszeg-velem-szombathely-latnivaloi.htmlMagyarország egyik legszebb tája, a nyugati régió, az Alpokalja. Az ott fekvő hegyek kirándulóhelyeit a környéken élők sem tudják megunni, a távolabbról érkezők pedig időről időre visszajárnak. A Kőszegi-hegység kristálytiszta hegyi levegője, az ott fekvő kis települések háborítatlan nyugalma és rendezettsége igazi turistamágnes. Ha azonban egy kis kulturális pezsgésre vágysz, irány a megyeszékhely, Szombathely, ahol biztosan találsz magadnak programot. Utazás--Ördög Nóri együtt üvölt egy szoborral Ázsiában - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170517-ordog-nori-egyutt-uvolt-egy-szoborral-azsiaban.htmlA műsorvezető folyamatosan tudósít rajongóinak ázsiai kalandjairól, ezúttal egy üvöltő szoborral fotózkodott, hasonló arckifejezéssel. Utazás--Gáspár Evelin Olaszországban pózol: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170516-gaspar-evelin-olaszorszagbol-posztolt.htmlNem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. UtazásOrigoSpanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand az idén ishttp://www.life.hu/lifeutazas/20170512-spanyolorszagban-van-a-legtobb-kek-zaszlos-strand.htmlEbben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.