látnivaló Gyilkos-tó Békás-szoros Erdély csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Transindex.ro portálon keresték Erdély hét csodáját. A szavazás vasárnap zárult le, a legtöbb szavazatot a Gyilkos-tó és a Békás-szoros kapta.

Szavazni a portálon és egy telefonos alkalmazás segítségével lehetett 34 erdélyi nevezetességre. Több mint húszezer szavazatot adtak le. A legkedveltebb látnivalók a Gyilkos-tó és a Békás-szoros lettek. A második helyezett a Szent Anna-tó, a harmadik pedig a Tordai-hasadék lett. A maradék helyeken a Székelykő, a székelyföldi borvizek és mofetták, a csíksomlyói Mária-szobor és a szovátai Medve-tó osztoznak.

Itt vannak az első lesifotók Pippa Middleton nászútjárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170528-lesifotok-pippa-middleton-naszutjarol.htmlÉpp egy hete, hogy férjhez ment Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. A fiatal szerelmesek a csodaszép álomesküvő után pedig máris nászútra mentek, ahol persze sikerült is lencsevégre kapni őket.Utazás--Legyél turista Budapesten! http://www.life.hu/lifeutazas/20170525-budapest-turistaszemmel.htmlVilágéletemben utáltam sétálni, túrázni meg pláne. Talán lustaságból, talán mert gyerekkoromban túl sok városnézős programon vettem részt, és már akkor is untam a bámészkodást, de tény, soha nem vonzott a gondolat, hogy a nyakamba vegyem a várost, és nézelődjek és gyalogoljak, céltalanul, amíg csak kedvem tartja bírom. Aztán valami átkattant a fejemben, és előre örülök azoknak a szabadnapoknak, amikor nincs semmi dolgom, felkaphatom a hátizsákomat, és budapesti turista lehetek. Utazás--Iszak Eszti megmutatta az alakját bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170524-iszak-eszti-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlSzerencsére Iszak Eszti semmit nem tapasztalt a tegnapi ítéletidőből, ő ugyanis Spanyolországban sütteti a hasát, ráadásul egy nagyon dögös bikiniben! UtazásIszak Eszti megmutatta az alakját bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170524-iszak-eszti-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlSzerencsére Iszak Eszti semmit nem tapasztalt a tegnapi ítéletidőből, ő ugyanis Spanyolországban sütteti a hasát, ráadásul egy nagyon dögös bikiniben! UtazásHien Rómából posztolt bikinis képet - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170523-hien-romabol-posztolt-bikinis-kepet.htmlHabár már itthon is elkezdődött a bikiniszezon, a 23 éves Hien egy sokkal melegebb éghajlaton sütteti a hasát: Rómában napozott az énekesnő. UtazásOrigoPippa Middleton magánszigeten nászutazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170523-pippa-middleton-egy-maganszigeten-naszutazik.htmlPippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten! Utazás--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.