A Britain's Got Talent utolsó adása után többszáz néző tett panaszt amiért az egyik mentor öltözékéből szinte teljesen kilógtak a mellei. 

Rengetegen kiakadtak a híres angol tehetségkutató műsorban látott túlzott erotikától. A műsorban szereplő mentor, Amanda Holden ruháját tartották kifogásolhatónak. Egészen pontosan 216-an jelezték az egyet nem értésüket a megjelenésével kapcsolatban. A ruha nem csak elől, hanem hátul is teljesen nyitott volt, így jóval többet mutatott a szőke híresség testéből, mint kellett volna.

Íme a bizonyos ruha, amitől mindenki kiborultForrás: Syco/Thames

Nem is csoda, hiszen a zsűritag ruhájából gyakorlatilag a felsőtestének egésze kilátszott, beleértve a mellét, a mellkasát és a hasát is. Az öltözéke komolyan felháborította az embereket, ugyanis az ilyen típusú műsorokban egyáltalán nem szokás így megjelenni - írta meg a DailyMail.

 

Micsoda lazaság! Félmeztelenül meditál Amanda Holden
A 45 éves Amanda remek formában van, így nem volt rest kiposztolni képmegosztó oldalára, ahogy egy szál bugyiban gyakorolja a meditációt. A követői természetesen odáig voltak a szőke szépség fotójától!