Amanda Holden mentor villantás Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Britain's Got Talent utolsó adása után többszáz néző tett panaszt amiért az egyik mentor öltözékéből szinte teljesen kilógtak a mellei. 

Rengetegen kiakadtak a híres angol tehetségkutató műsorban látott túlzott erotikától. A műsorban szereplő mentor, Amanda Holden ruháját tartották kifogásolhatónak. Egészen pontosan

216-an jelezték

az egyet nem értésüket a megjelenésével kapcsolatban. A ruha nem csak elől, hanem hátul is teljesen nyitott volt, így jóval többet mutatott a szőke híresség testéből, mint kellett volna.

Íme a bizonyos ruha, amitől mindenki kiborult Forrás: Syco/Thames

Nem is csoda, hiszen a zsűritag ruhájából gyakorlatilag a felsőtestének egésze kilátszott, beleértve a mellét, a mellkasát és a hasát is. Az öltözéke komolyan felháborította az embereket, ugyanis az ilyen típusú műsorokban egyáltalán nem szokás így megjelenni - írta meg a DailyMail.

Micsoda lazaság! Félmeztelenül meditál Amanda Holden

A 45 éves Amanda remek formában van, így nem volt rest kiposztolni képmegosztó oldalára, ahogy egy szál bugyiban gyakorolja a meditációt. A követői természetesen odáig voltak a szőke szépség fotójától!

A hónap színe: a pipacspiroshttp://www.life.hu/trend/20170518-a-honap-szine-a-pipacspiros.htmlItt a június, ideje feldobni a ruhatárunkat egy igazán élénk színnel. Ebben a hónapban a pipacs inspirálta a választásunkat, ami kifejezetten érdekes árnyalat, hiszen egy mélyebb pirosról van szó, amiben mégis van némi narancsos hatás. Trend--Kiszel Tünde rózsaszín hajat villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-kiszel-tunde-rozsaszin-hajkoronaval-tundokol.htmlNem mindennapi frizurát villantott Kiszel Tünde. A sztáranyuka elárulta, hogy minek köszönhető a különleges színválasztás. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Hosszú Katinka észbontóan fest bikiniben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-hosszu-katinka-bikiniben-napozik-foto.htmlHosszú Katinka izmait nem a szél hordta össze, keményen megdolgozott azért, hogy izmos teste lehessen. A kemény edzések és a sorozatos versenyeknek köszönhetően neki bizony semmi oka szégyenkezni bikiniben. Meg is mutatta észvesztően szexi testét... Trend--Trokán Nóra csodás estélyiben tündökölt Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170531-trokan-nora-csodas-estelyiben-tundokolt-cannes-ban.htmlTrokán Nóra ámulatba ejtette Cannes-t... TrendFotó: Polyák Attila - OrigoA 10 éves Tóth Diána nemzetközi szépségversenyt nyerthttp://www.life.hu/trend/20170531-10-eves-toth-diana-nemzetkozi-szepsegversenyt-nyert.htmlA 10 éves Tóth Diána Grúziában versenyzett több ország apró szépségével, és nagy elismerésben részesült: elnyerte a Best Princess of the Europe Winner címet! A zsűriben ráadásul két magyar kisfiú is helyet foglalt: Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid is pontozta a versenyzőket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.