Ez a frissen elkészült otthon, amely nem csupán a külső szemlélő számára nyújt letaglózó látványt: egy San Franciscó-i óratorony-penthouse, mely 6,25 millió dollárért keresi tulajdonosát.

Az 1907-ben épült, 300 négyzetméteres otthon három hálószobával, két fürdőszobával, és mindenekelőtt egy "óraszobával" rendelkezik, ahol az óra négy oldala találkozik, így már önmagában is lenyűgöző látványt nyújt.

Az óraszobaForrás: sothebysrealty.com
Forrás: instagram.com/housebeautiful
2017 álomkonyhája
Az idei álomteret, melyet San Franciscóban mutattak be, Jon de la Cruz tervezte. Az inspirációját két, nap mint nap használatos fűszer szolgáltatta. Az így kialakított tér nem csupán szemet gyönyörködtető, de igen praktikus is lett. Nézd meg!

Az épület régen egy gyárhoz tartozott, amelyet az 1990-es években lakóházzá alakították - több lakással -, de az óratornyot meghagyták. Ehhez a különlegességhez tartozik egy kis épület is, az egészben több különböző anyag találkozik és fér meg egymással; tégla, beton, acélszerkezet. A hatalmas ablakok, a tágas tér és a modern szemlélet, mely végigkísér bennünket az egész épületen, remekül harmonizál az ingatlan történetével. Sőt az ingatlanhoz tartozik még egy 120 négyzetméteres tetőterasz is, mely csodálatos látványt nyújt a San Francisco-öbölre.

Így fest az óratoronyban lévő luxuslakás kívülrőlForrás: sothebysrealty.com

Éjjel a torony fényszórói megvilágítják a hatalmas számlapokat, amelyek belülről és kívülről is elképesztő látványt nyújtanak.  

Ámulj és bámulj, nézd meg galériánkat!

/1706/Luxus20176518756